Webnoviny - Svet

Hamšík pre charitu vydraží diamant z vlastných vlasov

WEBNOVINY.SK

Foto: SITA/Tomáš BenedikovičNEAPOL 26. mája (WEBNOVINY) – Meno kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie Marka Hamšíka bude po kolekcii oblečenie a parfume niesť aj diamant. Ako informuje oficiálna webová stránka špílmachra SSC Neapol, vlastníkom drahokamu sa môže stať v charitatívnej dražbe ktokoľvek.

Licitovať sa bude prostredníctvom internetu, sociálnych sietí a sms správ. Finálna suma poputuje na podporu konkrétnych rodín a pacientov so sklerózou multiplex, ktorí budú vybraní v spolupráci so Združením SM Nádej. Nepôjde však o klasický diamant, ale osobný drahokam z dielne švajčiarskej spoločnosti Augenstern Diamonds.

Spomenutý kúsok je vyrobený z vlasov 23-ročného Banskobystričana a je teda unikátom. Spoločnosť ho do dražby venovala zadarmo.

Podobnú charitatívnu akciu zorganizovala Augenstern Diamonds v minulosti v spolupráci s majstrom sveta F1 Michaelom Schumacherom, z ktorého vlasov bol vyrobený 0,5-karátový diamant, ktorý bol vydražený v prospech Swiss Multiple Sclerosis Society.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM