Hokej

HC Bratislava čaká premiérový zápas v 1. lige. V zostave bude aj vicemajster sveta

Fanúšikovia bratislavského hokeja sú na nohách. Už v stredu odohrajú hokejisti HC Bratislava prvý zápas v druhej najvyššej súťaži na Slovensku. Buďte pri tom aj vy!

Ilustračný obrázok k článku HC Bratislava čaká premiérový zápas v 1. lige. V zostave bude aj vicemajster sveta
6
Galéria
Zdroj: Facebook HC Bratislava

Premiérový zápas HC Osmos Bratislava v 1. slovenskej lige sa nezadržateľne blíži. Už túto stredu privítajú na domácom štadióne hokejistov HK ´95 Považská Bystrica.

„Prípravy na zápas sú v plnom prúde. Dolaďujeme ešte niektoré veci, ale do prvého zápasu by malo byť všetko pripravené,“ povedal pre Bratislava24.sk spolumajiteľ klubu Andrej Roman.

Veľká posila

Tím sa na novú sezónu spoločne pripravuje od začiatku augusta. Počas tohto obdobia sa klub rozlúčil s niektorými hráčmi, no neskôr sa mužstvo doplnilo o ďalšie mená.

Azda tým najzvučnejším menom je dlhoročný reprezentačný útočník Michel Miklík. 35-ročný rodák z Piešťan, ktorý bol členom strieborného tímu z majstrovstiev sveta v roku 2012, sa v drese HC Bratislava predstaví hneď v prvom zápase.

Súťaže pre divákov

Na úvodný duel sezóny sa môžu tešiť aj fanúšikovia. Ako nám prezradil spolumajiteľ klubu, pre divákov majú pripravených zopár súťaží.

„Veríme, že na prvý zápas si nájde cestu veľa fanúšikov, budú si môcť pozrieť pekný hokej a tešiť sa z víťazstva,“ zaželal si na záver Andrej Roman.

Nezmeškajte úvodný duel bratislavského klubu v novej sezóne. Zápas sa odohrá 13. septembra o 18:30 hod. na Zimnom štadióne Vladimíra Dzurillu. Lístky si môžete zakúpiť online cez spoločnosť Ticket Media alebo v deň zápasu priamo na štadióne.

HC Bratislava
6
Galéria
Zdroj: Facebook HC Bratislava
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM