Hokej

HC Topoľčany hľadajú nových členov fanklubu: Získajú zaujímavé bonusy

Ako sa hovorí, fanúšikovia sú ďalším hráčom na ľade. Svoje o tom vedia aj hokejisti HC Topoľčany. Miestny fanklub preto hľadá nových členov.

Ilustračný obrázok k článku HC Topoľčany hľadajú nových členov fanklubu: Získajú zaujímavé bonusy
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Ako informuje klub HC Topoľčany na svojom webe, pre členov sú na nadchádzajúcu sezónu pripravené nové členské preukazy. “Preukaz platí na všetky domáce zápasy HC Topoľčany (tz. prípravné zápasy, riadna liga aj playoff),“ informuje HC Topoľčany.

Preukaz je viazaný na meno a je neprenosný. Jeho majiteľ má oprávnenie na vstup do sektoru C – státie. Práve na tomto mieste sa sústredí celý fanklub „MY SME ŽOCHÁRI“.

Cena členského preukazu je 15 eur. Ako informuje klub, tradičná celosezónna permanentka bude drahšia. Ak sa rozhodnete zaplatiť členské, spolu s preukazom získate zaujímavé bonusy. Medzi ne patria informácie o pripravovaných akciách, lacnejšie oblečenie v klubových farbách, stretnutia s hráčmi, príprava chorea a hlavne skvelú atmosféru priamo zo srdca fanklubu. “Veríme, že sa sektor C začne od začiatku sezóny napĺňať a nadviažeme na fantastickú atmosféru z konca minulej sezóny,“ informuje HC Topoľčany.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM