Tlačové správy Zo Slovenska

Hľadá sa najobľúbenejší farmár na Slovensku: Šancu majú malí regionálni výrobcovia

Cieľom celoslovenskej súťaže je podporiť a oceniť malých slovenských farmárov a výrobcov, ktorí pestujú, chovajú, či vyrábajú poctivé potraviny.

Ilustračný obrázok k článku Hľadá sa najobľúbenejší farmár na Slovensku: Šancu majú malí regionálni výrobcovia
Zdroj: PR

Súťaž organizuje portál PoctivePotravi­ny.sk, ktorý chce zviditeľniť malých regionálnych farmárov a výrobcov poctivých potravín, a tak vyhlasuje 1.ročník celoslovenskej súťaže Najobľúbenejší farmár/výrobca 2017.

Kto sa môže zapojiť do súťaže?

Do súťaže sa môže bezplatne prihlásiť každý slovenský pestovateľ, chovateľ, výrobca potravín a medu do 31.augusta, ktorý spĺňa tieto podmienky:

  • má vytvorený a úplne vyplnený profil farmára alebo výrobcu na www.poctivepotraviny.sk,
  • má riadne oprávnenie na podnikanie – s.r.o., živnosť, samostatne hospodáriaci roľník alebo predajca z dvora, (nie sprostredkovateľ),
  • jeho obrat je do 600 000 eur ročne,
  • má do 30 zamestnancov.

Ako sa súťaží a ako prebehne hlasovanie?

Súťaží sa v 4 kategóriách – Najobľúbenejší Farmár chovateľ, Najobľúbenejší Farmár pestovateľ, Najobľúbenejší Výrobca potravín a Najobľúbenejší Výrobca medu. O víťazoch jednotlivých kategórií rozhodne počas septembra široká verejnosť hlasovaním prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

Kedy budú vyhlásení víťazi a čo získajú?

Víťazov jednotlivých kategórií (súťažiacich s najväčším počtom hlasov) vyhlásime 1. októbra. Každý z nich získa titul NAJOBĽÚBENEJŠÍ, čím sa stane prestížnejším pre zákazníkov, reklamnú kampaň na internete a profesionálne propagačné video zo svojej farmy/výroby, ktoré bude môcť následne používať pri propagácii.

Ste farmár, výrobca? Spĺňate podmienky a našli ste sa v niektorej z kategórií? Chcete vyhrať? Nie ste farmár, ale máte obľúbeného farmára/výrobcu, o ktorom si myslíte, že by mal vyhrať? Prihláste sa alebo nám pošlite tip na vášho obľúbeného farmára/výrobcu na stránke súťaže www.poctivepotraviny.sk/sutaz do 31. augusta.

Zdroj: PR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM