Barbara Dallosová Rôzne

Hliníčanka Zuzka (28) líči aj známe tváre: Akého najhoršieho prešľapu sa ženy dopúšťajú?

Odborníčka na ženskú krásu má na konte už mnoho lukratívnych spoluprác. Stále ale líči aj obyčajné ženy a maminy zo Žiaru a okolia.

Ilustračný obrázok k článku Hliníčanka Zuzka (28) líči aj známe tváre: Akého najhoršieho prešľapu sa ženy dopúšťajú?
Zdroj: súkr. archív Z. Remeníková

Zuzana Remeníková vedie salón krásy v Hliníku nad Hronom. Jej meno a práca sú ale známe aj ďaleko za hranicami regiónu. Držiteľka 52 certifikátov, diplomov a osvedčení v odboroch od gélových nechtov, permanentného make-upu až po ošetrenie tela pracuje okrem svojich zákazníčok i s finalistkami miss či mnohými známymi tvárami.

Okrem svojho pôsobenia v salóne líčiš aj finalistky Miss…
Áno, od roku 2009 som v tíme GOSH Copenhagen a s nimi sa podieľam na ich najväčšom slovenskom projekte – Miss Slovensko ako make-up artist. A vlastný salón, Luxury Glamour Beauty Institute, som si otvorila tiež v roku 2009. Nie je to len o líčení, robíme aj ošetrenie vlasov, máme solárium, kolárium, kaderníctvo, bielenie zubov, masáže tela, zoštíhľujúce anticelulitídne ošetrenia pomocou prístrojov a pod. Mať salón bol vždy môj najväčší profesionálny sen.

Aké väčšie spolupráce okrem Miss máš na konte?
Okrem Miss sa zúčastňujem aj iných akcií ako napr. Fashion Live!, Fashion marš!, Ellite Model Look a charitatívna akcia Fashion Sparkling Charity Night.

Aké známe tváre si líčila?
Medzi ľudmi, ktorých som líčila, bola napr. Mária Čírová, Adela Banášová, Miriam Kalisová, Kristína Svarinská, Celeste Buckingham, Michaela Kocianová, ale boli medzi nimi aj muži ako Kali, Majk Spirit, Libor Bouček či Leoš Mareš.

Je jednoduchšie líčiť dokonalú modelku ako napríklad obyčajnú maminu troch detí s nejakou tou vráskou?
Ja hovorím, že s krásnou pleťou je menej práce. Samozrejme, niet škaredej ženy, iba tej, ktorá o seba nedbá. Ale je jednoduchšie líčiť modelku, ktorá je pravidelne v starostlivosti profesionálov, ako maminu, ktorá sa do rúk profesionála zverí len raz za čas, no o to úprimnejšie na to reaguje.

Platí o tebe, že chodí obuvník bosý? Ako upravuješ sama seba na bežný deň?
V mojom prípade to platí úplne. Síce mám byť pre zákazníčky príklad, no je to pre mňa časovo náročné (smiech). Som workoholik a prácou žijem 24/7, takže väčšinou som nenalíčená, prípadne zvolím ľahký denný make-up.

Je niečo, čo považuješ v líčení za vyslovene nevkusné?

Keď niekto prekrýva make-up ďalšou vrstvou make-upu. Napríklad nosiť večerné „diskotékové“ líčenie dva dni s tým, že len prekryje chybičky. To je hotová katastrofa.

Aké sú vo výbere líčenia Žiarčanky?
Z mojej skúsenosti sú to veľmi konzervatívne ženy.

Máš ešte nejaký nesplnený profesionálny sen?
Zatiaľ nie, mám vlastné kozmetické centrum, takže žijem svoj sen (úsmev).

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM