Erik Bojničan Hokej

Hlohovecké podniky sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáme šampionát v centre mesta

Prenosy z hokejového šampionátu si Hlohovčania nenechajú ujsť ani tento rok. Vedia to aj prevádzkari v podnikoch v našom meste, ktorí mysleli na všetko. Zisťovali sme, čo pripravili pre fanúšikov, ktorí ich počas majstrovstiev navštívia.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovecké podniky sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáme šampionát v centre mesta
Zdroj: TASR

Hlohovčania hokej milujú, čo dokazujú každým rokom počas majstrovstiev sveta. Chýbajúce plátno na námestí v posledných rokoch dokážu vynahrádzať pohostinstvá a bary. Tie sa aj tento rok musia prichystať na nápor hokejových fanúšikov. Zisťovali sme preto, ako sú na šampionát pripravené prevádzky v centre mesta.

Na plátne aj obrazovkách

Premietanie hokejových majstrovstiev v Dublin pube bude na dvoch obrazovkách. „Podnik už bude presťahovaný na terasu, tam sa nachádza projektor a televízia,“ Kristína Dirnbergerová.

„Hokej samozrejme premietame a ako jediní v Hlohovci v dvoch miestnostiach na dvoch plátnach. Ako novinku zavádzame nefajčiarsku miestnosť, ktorá bude v zadnej časti podniku. V tejto miestnosti bude plátno veľké asi 2×2 m. Možno najväčšie v Hlohovci,“ prezradili o tom čo chystajú v Storm pube.

Všetky zápasy z majstrovstiev

„Všetky zápasy našej hokejovej reprezentácie, ako aj vybrané zápasy iných krajín z tohtoročných majstrovstiev sveta v hokeji, budeme premietať na plátno,“ povedal Fero Halecký z Teatro Clubu, ktorý dodáva, že nebude chýbať ani tipovacia súťaž.

Premietanie zápasov našej hokejovej reprezentácie na plátne čaká aj návštevníkov Fraštackej vinárne.

Pozerať hokej sa bude aj v Motokárovej hale Silverstone zatiaľ to však podľa Michala Cechvalu na vyzerá, že iba na televízore. „Možno niečo spontánne vznikne, ale cele to bude závisieť od toho, ako a aký hokej sa bude hrať, pretože je možne, že po týždni bude totálny blázninec alebo totálny nezáujem. Takže sa plánujeme zariadiť až podla celkového vývoja situácie. Ale hokej pozerať budeme,“ povedal s úsmevom Cechvala.

Štaitstiky dokazujú, že hokejové majstrovstvá si viac užíva mužská populácia. Pre mnohé ženy sú nasledujúce dni doslova nočnou morou. Dámy, máme pre vás prár tipov, ako prežiť hokej bez ujmy na zdraví :)

Kompletné spravodajstvo, tabuľky a výsledkový servis z MS v hokeji 2015

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM