Soňa Úreková Hokej

Hokejisti HKM prejavia vďaku fanúšikom. Rozlúčka so sezónou ako sa patrí!

Tohtoročná hokejová sezóna sa pre Zvolen už síce oficiálne skončila, no Rytieri ešte nepovedali posledné zbohom a chcú sa všetkým verným Bryndziarom poriadne poďakovať. Presne tak, ako to oni robili po každom búrlivom zápase či už doma, alebo na ľade súpera.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti HKM prejavia vďaku fanúšikom. Rozlúčka so sezónou ako sa patrí!
Zdroj: TASR

Priaznivci zvolenského hokeja, teraz máte jedinečnú príležitosť. Rozlúčiť sa s touto sezónou a stretnúť sa so svojimi obľúbencami môžete už vo štvrtok, 14. apríla o 17:00, v reštaurácii „U Rytierov“.

Okrem autogramiády a fotografovania sa s hviezdami zvolenského ľadu vám zdvihne náladu aj živá hudba. Chlapci si za poctivú prácu na ľade a výkony určite zaslúžia vo štvrtok pod Pustým hradom prítomnosť fanúšikov. O kvalitnú zábavu a pekné spomienky bude postarané.

HKM Zvolen sa v sezóne 2015/2016 dostal až do semifinále, kde ho najtesnejším rozdielom 4:3 v sérii porazila Nitra. Už len malý krok nás delil od finále snov, kde by sa proti sebe postavili dvaja pohronskí rivali, Zvolen a Banská Bystrica. No ktovie, čo prinesie nová sezóna. Takto bojujú v týchto dňoch o titul bystrickí hokejisti s Nitrou, teda Dzurillov pohár pre víťaza Tipsport ligy získa jedno z mužstiev, ktorému sa to v histórii slovenského hokeja v prvej lige ešte nikdy nepodarilo.

Čítajte tiež:

Skvelé správy z reprezentačného zrazu. Cíger chce dať šancu zvolenskému gólmanovi

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM