Rastislav Búgel Hokej

Hokejisti Nitry spoznali meno trénera: Tím povedie Andrej Kmeč po boku s Dušanom Milom

A je rozhodnuté. Úradujúci majster Slovenska HK Nitra zverejnil meno nového trénera do sezóny 2016/2017.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti Nitry spoznali meno trénera: Tím povedie Andrej Kmeč po boku s Dušanom Milom
Foto: Rastislav Búgel

Hokejový klub HK Nitra potvrdil informácie, ktoré sa ešte nedávno v Nitre len šepkali. Novým trénerom corgoňov bude v nadchádzajúcej sezóne jej doterajší asistent Andrej Kmeč (38). Stalo sa tak po odchodne Antonína Stavjaňu. Ten zmenil klubové farby a od budúcej sezóny povedie českého druholigistu ČEZ Motor České Budejovice. Práve Kmeč bol asistentom trénera Stavjaňu počas 2,5 sezóny na nitrianskej lavičke.

Ako informoval klub HK Nitra na svojom webe, po jeho boku sa predstaví skúsený Dušan Milo (43), ktorý len nedávno nad hlavu dvíhal majstrovský pohár Vladimíra Dzurillu v pozícii hráča.

„Obaja majú veľké hráčske skúsenosti, Andrej už dva roky pôsobil pri tíme ako asistent hlavného trénera. Veľmi dobre pozná mužstvo a jeho značný podiel na titule vyzdvihol aj tréner Stavjaňa, s ktorým sme riešenie trénerskej otázky konzultovali. Andrejov otec bol jedným z najlepších hokejových trénerov v našom klube a pokiaľ zdedil nejaké gény, nemusíme sa ničoho obávať. Aj keď zatiaľ nie je príliš skúsený, raz začať musí. Navyše je to človek, ktorému srdce bije pre Nitru, a preto má v tandeme s Dušanom Milom našu plnú dôveru,“ povedal pre klubový web riaditeľ Miroslav Kováčik. Nové trénerské duo povedie tím už na prvom suchom tréningu v pondelok 23.mája.

Môže vás zaujímať:

Úderná formácia ostáva: Nové zmluvy podpísal už aj Marek Slovák a Peter König

Hokejový majster podpísal prvú posilu: Šikovný útočník z Popradu rovno do Nitry

FOTO: Hokejoví majstri HK Nitra na návšteve v Prezidentskom pa­láci

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM