Alexandra Kolínská Hokej

Hokejový šampionát dostal aj košické osobnosti. Poslanec Otto Brixi: Veľmi rád splyniem s davom :)

Slovensko opäť zachvátila eufória hokejových Majstrovstiev sveta. Šampionát nenechal chladnými ani známych Košičanov. Poslanec Otto Brixi nám prezradil, ako prežíva tento turnaj.

Ilustračný obrázok k článku Hokejový šampionát dostal aj košické osobnosti. Poslanec Otto Brixi: Veľmi rád splyniem s davom :)
Zdroj: TASR

Majstrovstvami sveta v hokeji v týchto dňoch žije celá krajina. Medzi fanúšikmi je aj košický mestský poslanec a poslanec Národnej rady Slovenskej republiky Otto Brixi, ktorého sa nám podarilo vyspovedať.

Ako prvé nás zaujímalo, či vôbec hokej sleduje, nakoľko má veľa pracovných povinností. „Hokej sa snažím sledovať pravidelne avšak miesto a spoločnosť sa v závislosti na mojom pôsobení často mení,“ uviedol poslanec Otto Brixi.

„Pokiaľ hokej sledujem na štadióne alebo na nejakom masovom verejnom podujatí, veľmi rád splyniem s davom a oblečiem si vhodné fanúšikovské doplnky, v súkromí však fandím pomerne konzervatívne :-)“ prezradil.

Opýtali sme sa ho aj na to, ako vidí slovenskú reprezentáciu na tohtoročných majstrovstvách v susednej Českej republike. „Určite treba hodnotiť kladne novú a omladenú zostavu nášho hokejového kádra, ktorá do budúcna za predpokladu získania dostatočných skúseností a snahy, môže byť oporným piliérom našej reprezentácie,“ povedal Brixi. „Netreba mať však veľké oči a s pokorou si vydrieť každé možné víťazstvo,“ dodal.

Nie všetky dámy so svojimi partnermi takto zdieľajú hokejové nadšenie. Ako by malo k hokejovému sviatku pristupovať nežnejšie pohlavie, radili priamo športoví fanúšikovia. Prečítajte si – tak trochu s nadhľadom a úsmevom – ich odpočúčania, ako sa počas šampionátu správa ideálna žena :)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM