Alexandra Kolínská Krimi

Streľba v byte na ulici Slobody, kukláči v akcii!

V byte na ulici Slobody v Košiciach sa strieľalo! Informáciu nám potvrdila polícia, na miesto vyštartovali kukláči, prestrelené sú vchodové dvere do dvoch bytov!

Ilustračný obrázok k článku Streľba v byte na ulici Slobody, kukláči v akcii!
Zdroj: Dnes24.sk

„Nateraz môžeme potvrdiť, že dnes (28.9.2015), krátko pred 13:00 hodinou sme na operačnom stredisku tieňovej linky 158 prijali oznámenie od občana, že na ulici Slobody v Košiciach počul výstrel zo zbrane. Oznamovateľ následne zistil, že má prestrelené vchodové dvere do bytu a že prestrelené sú aj vchodové dvere bytu oproti,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Podľa ďalších informácií, po prijatí tohto oznámenia boli na miesto okamžite vyslaní PMJ-čkari, ale aj kukláči, z dôvodu možného ohrozenia ľudských životov. „Keďže vopred nebolo možné vylúčiť aj tú skutočnosť, že v byte, z ktorého bolo počuť streľbu sa môže nachádzať aj zranená osoba, na miesto bola privolaná aj rýchla zdravotná služba,“ povedal.

Ako nás ďalej informoval, doterajším šetrením na mieste bolo zistené, že ku streľbe naozaj došlo v susediacom byte, pravdepodobne pri neodbornej manipulácii so zbraňou, ktorú mala dotyčná osoba v legálnej držbe. „Pri výstrele nedošlo k zraneniu žiadnej osoby. Polícia na mieste prešetruje všetky okolnosti tohto skutku doposiaľ ako podozrenie zo spáchania priestupku na úseku zbraní a streliva a zisťuje prípadnú trestnoprávnu zodpovednosť dotyčnej osoby,“ dodal Szabó.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM