Barbara Dallosová Rôzne

Hračky, pri ktorých vám prebehne pred očami celé detstvo: Čo nám kedysi stačilo k radosti! FOTO

Dávno pre érou tabletov a hracích konzol... Pri pohľade na tieto fotky si uvedomíte, ako málo nám niekedy stačilo na vyplnenie voľného času. Pozrite, čo z tejto retro povinnej výbavy detskej izby ste mali, alebo nebodaj ešte máte doma aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Hračky, pri ktorých vám prebehne pred očami celé detstvo: Čo nám kedysi stačilo k radosti! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Dnes sa naše ratolesti niekoľkými dotykmi po displeji tabletu dostanú v sekunde k tisíckam hier. Mnohí z nás si ale pamätajú časy, keď boli najväčším hračkárskym bohatstvom jednoduchá stavebnica, plastové figúrky, alebo spoločenská hra, nad ktorou sme s deťmi zo susedstva vedeli stráviť aj celú sobotu.

Výber nebol veľmi veľký a hračka, akú nevlastnil nikto iný na sídliskovom dvore, mala cenu zlata. Niektoré kúsky sa dedili zo súrodenca na súrodenca a mnohí z nás nemajú ani po rokoch srdce tieto pomaly už múzejné artefakty vyhodiť.

Prinášame vám zbierku tých najlepších hračiek z éry socializmu, ktoré vám zaručene oživia vaše spomienky na vašu mladosť či detstvo. Tak čo, pamätáte? :)

Nostalgia zaručená: Hračkárske poklady zo socíku, pamätáte?
21
Galéria
Foto: Jana Buvalová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM