Katarína Jankeje Krimi

Hrôzostrašné FOTO z miesta nehody: Vodička BMW (46) vošla na priecestie, vlak nestihol zabrzdiť

Poriadne hrôzostrašné chvíle zažila 46-ročná vodička BMW. Do jej auta vrazil vlak. Pozrite si FOTO priamo z miesta vážnej nehody!

Ilustračný obrázok k článku Hrôzostrašné FOTO z miesta nehody: Vodička BMW (46) vošla na priecestie, vlak nestihol zabrzdiť
Zdroj: Hasičský záchranný zbor

Na železničnom priecestí v Partizánskom sa dnes okolo 7.00 hod. zrazil vlak s osobným autom. Informoval o tom hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík. Na zásah boli vyslaní 5 príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Partizánskeho s technikou AHZS MB Atego a AHZS MB Vario.

„Po príchode na miesto udalosti hasiči preverili zdravotný stav vodičky, ktorá stihla vozidlo opustiť ešte pred nárazom vlaku,“ informoval Petrík.

Ako ďalej uviedol, následne skontrolovali celú vlakovú súpravu, na postihnutom vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a po ukončení zásahu miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície. Pri udalosti sa nezranila ani vodička z osobného vozidla, ani nikto z cca 200 osôb cestujúcich vo vlaku.

Trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička spresnil, že k dopravnej nehode došlo na železničnom priecestí pred svetelnou križovatkou v smere od centra. „Štyridsaťšes­ťročná vodička na aute BMW 520 sa dostatočne nepresvedčila, či môže prejsť cez železničné priecestie. S vozidlom zostala stáť na koľajisku, pričom sa spustila svetelná signalizácia a závory. Prichádzajúci vlak zo smeru od Prievidze nedokázal zabrániť zrážke, narazil do auta, ktoré odhodil doľava mimo vozovku. Pri nehode došlo aj k odtrhnutiu závory,“ uviedol.

„Požitie alkoholu polícia u vodičov nezistila, škodu na vozidle a vlaku predbežne vyčíslila na asi 7000 eur. Príčina a miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu šetrenia,“ dodal trenčiansky krajský policajný hovorca.

Hrôzostrašne vyzerajúca nehoda na železničnom priecestí
3
Galéria
Zdroj: Hasičský záchranný zbor
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM