Regióny Rôzne

Humenská kráska, ktorá zabojuje vo finále Miss Slovensko: Toto o sebe prezradila príťažlivá Dominika!

Iba pred pár dňami sme sa dozvedeli zloženie finálovej dvanástky súťaže Miss Slovensko. A Humenné v nej má svoje želiezko v ohni. Je ním Dominika Grecová.

Ilustračný obrázok k článku Humenská kráska, ktorá zabojuje vo finále Miss Slovensko: Toto o sebe prezradila príťažlivá Dominika!
5
Galéria
Zdroj: Miss Slovensko

Dominika Grecová sa narodila v Humennom, s ktorým má doposiaľ spojený celý svoj život. Ešte donedávna táto mladá Humenčanka študovala na miestnom Gymnáziu arm. gen. L. Svobodu, kde úspešné zmaturovala a v septembri začala študovať na Univerzite Komenského v Bratislave na Právnickej fakulte. Povinnosti spojené so súťažou Miss Slovensko a jej angažovaním v oblasti modelingu ju síce prinútili prerušiť štúdium, no o rok by v ňom chcela pokračovať. Úspešne našliapnuté to má však aj do modelingového sveta. Viac sa dočítate v našom rozhovore.

Aká bola vaša cesta až do finálovej zostavy Miss Slovensko?

V lete som sa zúčastnila súťaže Miss leta organizovanou denníkom Nový Čas, ktorú som vyhrala. Táto výhra mi pomohla k pozvánke od riaditeľky Miss Slovensko Karolíny Chomistekovej zúčastniť sa kastingu Miss Slovensko 2018. Z celkovo prihlásených viac než 500 dievčat obdržalo pozvánku do užšieho výberu 80 dievčat, z ktorých porota vybrala finálovú dvanástku, ktorej som súčasťou. Kasting nekládol dôraz len na vizáž účastníčok, ale aj celkové vystupovanie a schopnosť zaujať svojím prejavom.

Máte už skúsenosti s účasťou v súťažiach krásy alebo s modelingom?

S modelingom som sa prvýkrát stretla na výstave Interbeauty v Inchebe v Bratislave. Začalo ma to lákať a postupne som sa zúčastnila rôznych súťaží spojených s prezentáciou účesov, make-upu a vizáže. Veľmi príjemným zážitkom, ku ktorým sa určite budem aj v budúcnosti vracať, bolo fotenie v humenskom kaštieli. K dobovému interiéru boli prispôsobené kostýmy za účelom nafotenia umeleckých snímok.

Čo ste už stihli absolvovať v rámci príprav na finálový večer?

Minulý týždeň som sa vrátila z prvého sústredenia spojeného s prípravou finálového večera Miss Slovensko 2018. Päť dní sústredenia bolo zameraných na vzájomné sa spoznávanie finalistiek, fotenie portrétov na mediálne účely spojené s propagáciou súťaže. Vyvrcholením pobytu bolo oficiálne mediálne predstavenie jednotlivých finalistiek na tlačovej konferencii.

A čo vás ešte čaká?

Nasledujúce tri sústredenia by mali byť zamerané na celkovú prípravu finálového večera Miss Slovensko 2018, ktoré budeme môcť sledovať na televíznych obrazovkách 28. apríla 2018.

Čo považujete za svoju najsilnejšiu zbraň, ktorou by ste mohli predčiť ostatné súťažiace resp. je niečo, čo vás úplne odlišuje od ostatných finalistiek?

V tejto etape súťaže by som povedala, že sú všetky finalistky rovnocennými súperkami. Každá z nás má v sebe osobité čaro, ktorým chce zapôsobiť na porotu a divákov a výsledok uvidíme…

Veríte si na titul? :)

Jasné :). Som vysoká súťaživá blondína, ale všetky finalistky sú pekné a súťaživé. Nechajme sa prekvapiť.

Ako reaguje vaše najbližšie okolie na ten boom okolo účasti na Miss?

Som veľmi milo prekvapená. Ozvalo sa mi veľmi veľa priateľov, známych, aj takí, s ktorými som nebola už dlhšie v kontakte. Všetci mi vyjadrujú podporu a držia mi palce.

Veľmi ma potešilo, keď si na mňa spomenula aj učiteľka z materskej školy.

Snívali ste už ako malá o tom, že sa raz stanete modelkou?

Ako dieťa som sa rada hrávala na zverolekárku, starala som sa o svojich hračkárskych štvornohých miláčikov. Keď som trošku povyrástla, rodičia mi zaobstarali živého psíka, o ktorého sa veľmi rada starám doteraz. O modelingu som začala uvažovať až v treťom ročníku na strednej škole.

Plánujete sa aj po súťaži, nech dopadne akokoľvek, venovať modelingu?

Určite áno. V tejto oblasti ešte len začínam zbierať skúsenosti. Doposiaľ som spoznala veľa skvelých ľudí, ktorí sú nadchnutí pre túto na pohľad jednoduchú prácu. Už teraz môžem povedať, že to nie je jednoduché, no určite ma to láka a chcela by som sa tomu venovať.

Aký je váš vzťah k Humennému? Máte v tomto meste obľúbené miesta?

Je to mesto, ktoré mám veľmi rada. Je s ním spojený celý môj život. Tu som sa narodila, chodila do školy, tu mám najbližšiu rodinu a priateľov.

Myslím si, že všetci môžeme byť hrdí na náš humenský zámok a na krásnu prírodu, ktorou je obklopené naše mesto.

Z balkóna nášho bytu máme krásny výhľad na Jasenovský hrad, na ktorý veľmi rada zájdem v rámci nedeľnej prechádzky. Máme to naozaj veľmi blízko. Som veľmi rada, že sa môžem popýšiť pred svojimi spolusúťažiacimi našou humenskou šachovou kaviarničkou, ktorú veľmi rada navštevujem, kde si vieme zahrať rôzne spoločenské hry, zjesť chutný zákusok, vypiť dobrú kávu, jednoducho dobre zrelaxovať.

Nezabudnite si pozrieť Dominiku Grecovú aj na fotografiách v našej priloženej galérii.

Je z Humenného a dostala sa do finále Miss: Pozrite si krásnu Dominiku na FOTO
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM