Tlačové správy

Inšpirujte sa a zdokonaľte si Vianoce kúzelnými trikmi

Zozbierali sme pre vás množstvo užitočných trikov a rád, ako si urobiť dokonale originálne Vianoce. Inšpirujte sa aj vy kúzelnými tipmi, inšpiratívnymi receptami a vytvorte si jedinečné Prianie vo vločke.

Ilustračný obrázok k článku Inšpirujte sa a zdokonaľte si Vianoce kúzelnými trikmi
Zdroj: TESCO SR

Sviatky pokoja a mieru sú pre mnohých tradične najkrajším časom v roku. A keďže vieme, aké náročné je nachystať dokonalé Vianoce nie len deťom, ale aj celej rodine, pripravili sme pre vás vianočné stánky – miesto, kde nájdete skvelé inšpirácie na ešte čarovnejšie chvíle so svojimi najbližšími.

Hľadáte svieže nápady na tradičné jedlá?

Štedrá večera nemusí byť tradičná, aby bola sviatočná. Ak túžite po plnohodnotnej sviatočnej zmene, máme pre vás delikátny a jednoduchý recept, ako pripraviť rybu s chutným batatovým pyré. Potešíte tak nie len deti, ale ulahodíte aj dospelým, ktorí si potrpia na gurmánske zážitky.

Chcete pripraviť skutočne veľké prekvapenie?

Vieme, ako zabaliť darčeky netradične a nápadito tak, aby vaši blízky netušili, čo sa v ich balíku skutočne skrýva! Ak chcete vidieť nefalšované prekvapenie a radosť pri rozbaľovaní darčekov, vieme ako na to.

S týmito ozdobami bude váš stromček dokonalý!

Vyrobte si s nami rozkošné vianočné ozdoby, ktoré rozžiaria váš vianočný stromček! Krok za krokom, jednoducho a rýchlo! Milé ozdoby, akými sú mikulášovia zo šišiek, predstavujú výborný dekoračný doplnok k už zabaleným darčekom – dodajú im punc výnimočnosti!

V našich vianočných stánkoch nájdete aj rady, ako si vychutnať Vianoce naplno aj bez kilogramov navyše či zvládnuť prípravy na sviatky bez stresu a s úsmevom na tvári. Do každého nápadu sme vliali štipku mágie, a práve preto sú ako šité na mieru pre vás. Stačí sa len na chvíľočku zastaviť a inšpirovať sa. Viac kúzelných tipov a trikov nájdete TU.

Nezabudnite, že sa môžete stále zapojiť do súťaže s vianočným prianím o nákupné poukážky do Tesca v hodnote 30 €. Nahrajte jedinečné vianočné prianie online a vytvorte svojím hlasom vianočnú vločku. Automaticky vás tak zaradíme do súťaže, ktorá prebieha do 20. 12. 2016.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: TESCO SR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM