Tlačové správy

Je radosť, keď umenie ladí

Tvrdenie „môj dom, môj hrad“ sa dá uplatniť na množstvo rôznych spôsobov. Skutočný domov by však naozaj mal byť pre jeho obyvateľom tým povestným hradom, útočiskom, ktoré poskytne útechu v dobrých aj horších časoch.

Ilustračný obrázok k článku Je radosť, keď umenie ladí
Zdroj: TASR

Hovorí sa, že všetky cesty smerujú do Ríma a pravdivosť tohto výroku by mohli potvrdiť najmä obyvatelia tejto európskej metropoly. Inak v zásade platí, že nech už cestujete kamkoľvek, vždy sa vrátite – domov. Existuje na to viacero dôvodov, viac či menej pragmatických, no jedným z nich je určite aj fakt, že domov vám proste vyhovuje. Je to miesto, ktoré ste si dotvorili podľa svojho najlepšieho vedomia, svedomia, proste podľa možností, miesto, kde ladí všetko so všetkým, od podlahy, nábytku až po moderné dekorácie na stenu.

Stena ako priestor na vyjadrenie

Obľúbeným miestom pre bytové dekorácie je obývacia miestnosť. Obývačka ako priestor vyhradený pre návštevy, na oddych alebo duševné rozjímanie je výborným priestorom, kde sa môže aktívne prejaviť vaša kreativita. Pri zapojení fantázie je možné aj z obyčajnej holej steny vyčariť pestrú a štýlom prekypujúcu súčasť vašej domácnosti. Moderné obrazy do obývačky môžu ľahko vyriešiť vaše stylistické dilemy. Papier znesie všetko a maliarske plátno ešte viac, preto si určite aj vy vyberiete z mnohých ponúkaných motívov. Krajinky a reprodukcie sú nehynúcou klasikou, avšak na webe Perfektneobrazy.sk nájdete aj množstvo ďalších, výnimočných motívov, ktoré potešia oko aj dušu.

Ručne maľované

Originalita sa vždy cení a v umení dvojnásobne. Preto ak obraz, tak ručne maľovaný. Ste fanúšikom umenia a máte radi jedinečnosť? Potom sú viacdielne ručne maľované obrazy presne to, čo hľadáte. Obrazy sú dostupné v rôznych rozmerových variantách, každá však prináša 3D efekt vďaka pomaľovaným bokom obrazu. Viacdielne obrazy zmenia perspektívu vášho nazerania na umenie.

foto: ilustračné

Zdroj: Seocentrum.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM