Rastislav Búgel Futbal

Je Spartak na predaj? TOTO je vyjadrenie majoritného vlastníka Poóra!

Majoritný vlastník trnavského futbalového klubu Vladimír Poór dementoval šumy naznačujúce predaj väčšinového podielu akciovej spoločnosti FC Spartak.

Ilustračný obrázok k článku Je Spartak na predaj? TOTO je vyjadrenie majoritného vlastníka Poóra!
Zdroj: TASR

V minulých týždňoch sa čoraz častejšie začali objavovať na internetových a sociálnych fórach informácie o predaji väčšinového balíka akcií jednej z bášt slovenského futbalu. „Samozrejme, zaznamenal som šumy okolo predaja väčšinového podielu FC Spartak, a.s., preto považujem za korektné k tejto téme zaujať relevantné stanovisko. V prvom rade mi je však ľúto, že sa živia na fórach takéto témy, ktoré si myslím, skôr škodia nášmu klubu. Chcem ale informovať verejnosť a našich fanúšikov, že klub nebol a ani nie je na predaj a naďalej zostáva moja osoba majoritným vlastníkom,“ citovala Poóra oficiálna internetová stránka Spartaka.

„Spartak finančne zabezpečujem vyše dvadsať rokov a aj naďalej garantujem finančné zabezpečenie na nasledujúce obdobie. Týmto považujem z mojej strany celú vec za uzavretú a túto tému za bezpredmetnú. Všetkým fanúšikom želám úspešnejší rok ako bol ten vlaňajší, radosť z futbalu a v ďalších rokoch pre Spartak krajšie a úspešnejšie obdobie ako sme zažívali v ostatných rokoch,“ podotkol majiteľ trnavského klubu.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM