Jakub Forgács Regióny Ostatné športy

Jedinečný zážitok a vstup zdarma. V Očovej si sily zmerajú najrýchlejší parašutisti

Zoskoky reprezentantov Slovenska na presnosť, akrobacia na motorovom paraglide aj vyhliadkové lety. Pozrite, čo prinesú Majstrovstvá Slovenska v pilotovaní padákov 2017!

Ilustračný obrázok k článku Jedinečný zážitok a vstup zdarma. V Očovej si sily zmerajú najrýchlejší parašutisti
4
Galéria
Zdroj: TASR

V neďalekej Očovej sa už o pár dní bude konať unikátne športové podujatie. V sobotu 29. júla odštartujú na Letisku Očová Majstrovstvá Slovenska v pilotovaní padákov 2017. Na akciu, organizovanú v rámci podujatí Európskeho mesta športu, je vstup zdarma.

Ide o celodenné športové podujatie – preteky najrýchlejších parašutistov Slovenska a blízkych krajín v adrenalínovej disciplíne Canopy piloting s bohatým sprievodným leteckým programom – ktoré je jedinečné nielen v našom regióne ale aj na celom území Slovenska.

Okrem súťažných zoskokov je pre divákov pripravený bohatý sprievodný program vo vzduchu aj na zemi – akrobacie motorových aj bezmotorových lietadiel, vystúpenie Očovských bačov, zoskoky reprezentantov Slovenska na presnosť pristátia, akrobacia na motorovom paraglide, vyhliadkové lety helikoptérou a balónom, atrakcie pre deti, after party, tombola, ohňostroj a iné.

Pozrite si v priloženom videu, ako to vyzeralo na nultom ročníku, ktorý navštívilo cez 1500 ľudí!

Zdroj: YouTube.com
V OBRAZOCH: Zoskoky parašutistov
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM