Alexandra Húsková Kultúra

Kam sa vyberiete cez víkend? Pozrite sa na náš prehľad akcií v Bratislave

Opäť na nás čaká víkend bohatý na akcie. V Pezinku sa počas celého víkendu koná obľúbené vinobranie, v sobotu na vás čaká Deň otvorených dverí v DPB, Stredoveký piknik v Stupave. V nedeľu Nedeľný brunch v SNG a veľká nedeľná akcia - Pochod za život.

Ilustračný obrázok k článku Kam sa vyberiete cez víkend? Pozrite sa na náš prehľad akcií v Bratislave
Zdroj: TASR

18.09.2015, Piatok 18:00 Noc uličníkov

Tento piatok vystúpia na Rybnom námestí v Bratislave kapely Fuera Fondo, Prešporskí junáci a Rusin Cendes Orchestra a vdýchnu tak život historickému centru hlavného mesta.

18.9 – 20.9. 2015, Piatok – Nedeľa, Vinobranie v Pezinku

Vinobranie v Pezinku je tradičným podujatím spojeným s obdobím oberačiek v regióne Pezinka. Odohráva sa v uliciach centra mesta. Na niekoľkých tribúnach uvidíte vystúpenia tanečných skupín, známych spevákov a kapiel. Program nájdete TU.

19.9. 2015, Sobota 10:00 – 15:00 Deň otvorených dverí v Dopravnom podniku

Dopravný podnik Bratislava pozýva všetkých priaznivcov verejnej dopravy na Deň otvorených dverí, ktorý sa bude konať vo vozovni Jurajov dvor. Tohtoročný DOD sa bude niesť v duchu 120. výročia električkovej dopravy v Bratislave.

Prečítajte si viac: Zaujíma vás bratislavská MHD? Už túto sobotu DPB otvorí pre návštevníkov svoje brány

19.09.2015, Sobota 20:00 Depeche Mode Party + koncert Lavagance

Oslava temnoty a fenoménu, ktorý nadchol ľudí na celom svete. Večer vystúpi domáca kapela Lavagance, ktorá sa podelí o svoje skladby, rovnako ako aj o obľúbené kúsky od Depeche Mode. V DM nálade nás bude držať aj DJská trojica Diablo & Krto & Gabriel, ktorá nás poteší svojim, rokmi vypumpovaným, se­tom.

KC Dunaj/ Vstupné 7 eur

19.09.2015, Sobota 15:00 Konvergencie: Pomáhať nebolí – Nebolieť pomáha

Koncerty pre deti sa stali neodmysliteľnou súčasťou festivalu Konvergencie. Interaktívnu hudobnú rozprávku o nezbednom ježkovi s názvom Pomáhať nebolí, nebolieť pomáha na aktuálny ročník festivalu pripravili Hana Naglik (námet, scenár, texty piesní) a Pavol Bodnár (hudba). A bude aj kakao!

Design factory/ Vstupné 5 eur

19.9. 2015 Sobota 15:00 Stredoveký piknik v Zámockom parku, Stupava

Mesto Stupava a Skupina historického šermu Ursus vás všetkých pozýva na jedinečné podujatie do stupavského Zámockého parku. Zoberte si deku, niečo dobré pod zub a užite si stredoveký pinik pod platamni spolu s rytiermi.

Čaká vás bohatý program, množstvo atrakcií pre malých aj veľkých, stredoveký tábor a veľa ďalších prekvapení.

20.09.2015, Nedeľa 11:00 Brunch v SNG

Aj jeseň prinesie do Berlinky brunch – pohodový program pre všetkých, ktorý chcú stráviť čas pri dobrom jedle a zároveň umení. Brunch v SNG sa bude konať v nedeľu 20. septembra od 11.00 do 14.00.

Slovenská národná galéria Bratislava/Cena pre dospelých návštevníkov je 20 eur, deti do 12 rokov vstupné neplatia.

20.9. 2015, 12:30 – 16:30 Nedeľa Pochod za život

V nedeľu o 12.30 hod sa na Námestí SNP začne hudobný program – Pro life aréna hudby. Vystúpi okrem iných speváčka Mária Čírová a Peter Bažík, predstavia sa spevácke zbory, odznejú príhovory viacerých hostí, duchovných, zástupcov rodín a iných. Samotný pochod za život bude od 14.30 hod.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM