Kanaďanka otestovala slovenskú kuchyňu v Bratislave. Pozrite sa, čo ju prekvapilo
Sympatická Kanaďanka, ktorá má slovenské korene, cestuje po svete a na svojom YouTube kanáli s názvom „Hey Nadine“ hodnotí zvyky a jedlá rôznych krajín. Nadine Sykora sa rozhodla navštíviť aj Bratislavu, kde vyskúšala niektoré tradičné slovenské jedlá. Pozrite sa, či jej chutili.
V septembri Nadine Sykora navštívila Bratislavu a rozhodla sa ukázať a otestovať slovenské jedlo. Vo svojom video blogu s názvom „What I Eat In A Day / Bratislava“ podrobne opísala svoje raňajky, obed, večeru, ktoré si dala na rôznych miestach Bratislavy.
Ako prvé sa vo videu objavujú raňajky, pre Slováka vskutku netradičné. V hoteli Apollo si v ponuke švédskych stolov vybrala kiwi, pomaranč, varené vajce, zeleninu na pare, bábovku s džemom a napitie kávu s džúsom. So svojimi raňajkami bola spokojná, aj keď my by sme jej asi poradili tradičnejšie slovenské pochúťky.
Veľké porcie
Na obed sa Kanaďanka vybrala k hradu Devín. Tu už konečne siahla po tradícii. K obedu v príjemnom prostredí si zvolila halušky s kyslou kapustou a nevieme prečo sa podávali aj s kusom bravčového mäsa. Naše halušky sa jej podobali na nejaký taliansky tovar. Ako cudzinka mala jedlo ozdobené malou slovenskou vlajkou.
Prečítajte si tiež: Americký pár počas svadobnej cesty strávili jeden deň v Bratislave. Viete, čo ich tu rozčúlilo?
V ďalšom prestrihu sa už Nadine spolu s kamarátkou ocitla v Starom Meste. Na večeru si vybrala typický nedeľný obed a to vyprážaný bravčový rezeň s majonézovým zemiakovým šalátom. Jej kamarátka si objednala guláš s knedľou. Po chvíľke jedenia sa obe zhodli, že dostali až príliš veľa, veľa jedla.
Rezeň jej chutil, no šalát sa jej zdal až príliš majonézový. Nepodarilo sa jej však zjesť celú porciu a bola naozaj prekvapená akú veľkú porciu dostala. Ale základ, že s rezňom bola spokojná.
Čo myslíte, aký dojem na Nadine zanechala slovenská kuchyňa, respektíve pokrmy, ktoré si zvolila?
Pod článkom si pozrite celé video, kde Nadine komentuje svoje jedlo v Bratislave: