Kristína Kožiaková Regióny

Keď napríklad celý kostol svadobčanov vybuchne smiechom... Zážitky breznianskeho kameramana vám spravia deň:)

Svadba je vážnym životným rozhodnutím, keď však zaúraduje stres, nastanú situácie v ktorých sa smiechu jednoducho nezdržíme. Vie o tom svoje aj známy brezniansky kameraman.

Ilustračný obrázok k článku Keď napríklad celý kostol svadobčanov vybuchne smiechom... Zážitky breznianskeho kameramana vám spravia deň:)
Zdroj: TASR

Nedávno sme sa dozvedeli, že pozerať trojhodinové video zo svadby je už out. A znova načrieme do svadobnej tematiky. Svadba je vážnym životným rozhodnutím a celý deň by mal byť tip top, ale ako by to bolo, keby sa na svadbe nestal občas taký malý trapas. Zrovna tieto situácie nás zaujímali najviac. Spýtali sme sa svadobného kameramana na jeho skúsenosti.

Vážnosť situácie v kostole pred oltárom asi netreba nikomu opisovať. Tento ženích sa však pravdepodobne inšpiroval našimi hokejistami. Stres si jednoducho vyberie svoju daň.

„Na sobáši mal odpovedať ženích podľa vopred dohodnutého scenára, áno beriem, namiesto toho povedal, – tak určite -. To však nebolo všetko a pokračoval v podobnom duchu, namiesto súhlasím povedal, – jednoznačne -." Všetci v kostole sa nevedeli zdržať smiechu.

Svadobné zvyklosti sú na svadbách samozrejmosťou a tradíciou. Tento ženích sa o svadbu pravdepodobne nezaujímal do takej miery, ako by sa patrilo. „Radi si s kolegom zaspomíname na situáciu, keď hostia štrngali na taniere a kričali, – polievka je málo slaná a nevesta je nebozkaná – no ženích sa len tak začudovane zatváril a povedal, – mne sa zdá slaná dosť -.“

Svadba je bránou do spoločného života, je začiatkom novej spoločnej cesty a snúbenci sú plní očakávania. Tak by to pravdepodobne malo byť. Minimálne podľa každej nevesty. A ako je to, keď sa ženíchovi do chomúta nechce? „Zažil som aj vtipných ženíchov, keď si raz jeden v kostole kľakol a na topánkach mal napísané „THE END“, takmer som sa smiechu nezdržal“ spomína si ešte Andrej, mladý brezniansky kameraman.

Mohlo by vás zaujímať:

Stano (53), fotograf z Brezna už zažil pri robote kadečo: Had na krku, či nevesta na motorke, to je nič… FOTO

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM