Michal Majer Rôzne

Kedy pri sexe nezdvíhame telefón?

Isto poznáte samy seba natoľko dobre, že viete povedať, kedy nie ste ochotná pri pohľade na displej vyzváňajúceho mobilu hovor prevziať. Väčšinou je to, samozrejme, v prípade, keď nemáte záujem s dotyčnou osobou komunikovať. Keď však budeme uvažovať

Keď sme v najlepšom Ak ste odpovedali, že predovšetkým počas sexu, blížite sa k výsledkom výskumu novej vedeckej štúdie, ktorá sa zameriavala na to, kedy nie sú ženy ochotné prevziať hovor. Závery vedeckej štúdie dokonca ukazujú, že žena, ktorá neprijme hovor sa takmer vždy venuje sexu – a nie hocijakému. Nezdvíhame telefóny vraj len pri tom, keď sme počas sexu „v najlepšom“. Ak je to na začiatku sexu, keď nie sme ešte veľmi vzrušené, hovor väčšinou prijmeme.

Keď volá partner alebo bývalý Podľa vedcov-sociológov z univerzity v Indiane nedokážeme mávnuť rukou nad zvoniacim telefónom, najmä, ak sa tam zobrazí meno nášho partnera alebo expartnera. V prípade, že si v tom čase naplno užívame sex s niekým iným, však nezoberieme ani hovor od bývalého alebo súčasného partnera. Pozor teda nato – keď nezdvihneme partnerovi mobil, môže si myslieť, že si to práve užívame s niekým iným a potom budeme musieť vysvetľovať, ak sme mali len mobil v tichom režime alebo sme nepočuli kvôli hučiacemu fénu, vysávaču alebo inému domácemu spotrebiču.

Zo štúdie Výsledky štúdie sa nemenili vzhľadom na vek alebo demografickú skupinu. Bádanie výskumníci realizovali na vzorke 500 žien vo veku od 18 do 35 rokov, ktorá zahŕňala ženy zaľúbené alebo vo vzťahu s volajúcim, ale dohodli sa, že si dajú na chvíľku pauzu, aby sa im „vyčistila hlava”, rovnako aj ženy, ktoré randili s volajúcim krátko a obojstranne sa zhodli, že ich vzájomný vzťah by nefungoval.

Bolo to viac ako sex Jeden z výskumníkov Patrick Berger podľa serveru theonion.com povedal: „Bez ohľadu na to, aké sú ich vzťahy s volajúcim, všetky ženy, ktoré počuli, ale nezdvihli telefón, boli v čase hovoru hlboko ponorené do vášnivého sexu s niekým iným. Navyše väčšina respondentiek počas tejto chvíle absolútne zabudla na vzťah, ktorý s volajúcim mala a sústredila sa úplne na svoje fyzické uspokojenie. Pokiaľ išlo o druh tohto potešenia, váhali ho nazvať sexom, pretože to bolo pre ne omnoho intenzívnejšie ako akýkoľvek druh sexu, ktorý zažili doposiaľ.“

Krajší, inteligentnejší, zručnejší… Štúdia ukázala, že v 80 percentách prípadov si ženy, ktoré nezdvihli telefón, užívali sexuálnych hier s mužom, ktorý v nejakom ohľade výrazne prevyšoval telefonujúceho – napríklad bol krajší, inteligentnejší alebo sexuálne zručnejší, či mal lepšiu výdrž. Zaujímavé je, že väčšina žien sa pozrela na displej a videla, kto volá, ale i tak hovor neprijali s konštatovaním, že to nie je nič dôležité a veselo pokračovali v zábave.

Čerstvo po alebo… V ďalších 15 percentách prípadov skúmané ženy práve pricestovali z krajiny sexuálneho potešenia s iným mužov a v čase, keď zvonil telefón, práve fajčili cigaretu, kým ich prstíky blúdili po neobyčajne urastenom penise, ktorý im priniesol štyri skvelé orgazmy. Zvyšných 5 percent prípadov tvorili ženy, ktoré si samy v tom čase stimulovali svoje genitálie, a buď pritom telefonovali s iným mužom alebo si predstavovali iného muža.

Čerstvo zamilované Predstavte si, že rovnako sa však správajú aj ženy, ktoré práve stretli muža svojich snov. V tom prípade žena nechcela telefonovaním zničiť okamih pravého duchovného spojenia s mužom, do ktorého sa práve zamilovala. Napriek tomu, že išlo o duchovné splynutie, psychológ Michael Corbin, spoluautor štúdie, dopĺňa: „Vždy došlo následne na sex.“

Priveľké nadšenie radšej neprejavujte Vedci tiež vďaka tejto štúdii došli k záveru, že pokiaľ ženy zdvihnú telefón nadšene a rýchlo, je to až v 99 percentách prípadoch preto, že očakávajú hovor od iného muža. Takže pozor, aby ste sa neprezradili :-).

Autor: Beenie Zdroj: diva.sk Článok nájdete aj [link=http://www­.diva.sk/clanok/27596/ke­dy-pri-sexe-nezdvihnete-telefon/]TU[/link]

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM