Správy

Kiska nepozval na rokovanie Kotlebovu stranu, reakcia nenechala na seba dlho čakať: TOTO je odpoveď!

Prezident Andrej Kiska sa rozhodol pozvať na rokovanie všetkých zástupcov novozvolených parlamentných strán. Je tu však jedna výnimka a tou sa stala práve Kotlebova strana. Reakcia však na seba nenechala dlho čakať.

Ilustračný obrázok k článku Kiska nepozval na rokovanie Kotlebovu stranu, reakcia nenechala na seba dlho čakať: TOTO je odpoveď!
Zdroj: TASR

Skutočnosť, že prezident Andrej Kiska pozval na rokovanie všetkých zástupcov novozvolených parlamentných strán s výnimkou ĽS Naše Slovensko, považuje táto strana za dôkaz toho, že okrem nej všetky parlamentné strany a hlava štátu sú na jednej strane a niet medzi nimi žiadneho zásadného rozdielu. Uviedol to Rastislav Schlosár, podpredseda Kotlebovej strany.

Prečítajte si tiež: Voľby na sociálnych sieťach: Diskutuje sa najmä o Kotlebovi, nechýbajú vulgarizmy ani oslavné ódy

„Skutočnosť, že nepozval len našu stranu, hoci bola demokraticky zvolená viac ako 200 000 občanmi SR, je ďalším dôkazom a potvrdením toho, že všetky parlamentné strany Smer-SD, SAS, OĽaNO-NOVA, SNS, Sme rodina – Boris Kollár, Most-Híd, #Sieť a prezident SR sú na jednej strane. Hoci sa navonok tvária, že sú rozdielni a zastupujú rôzne politické prúdy, v skutočnosti medzi nimi niet žiadneho zásadného rozdielu,“ konštatoval v stanovisku ĽSNS.

Hlava štátu Andrej Kiska sa plánuje stretnúť so zástupcami všetkých politických strán, ktoré sa dostali do parlamentu, s výnimkou ĽS Naše Slovensko.

Čítajte tiež:

Kto sú Kotlebovi poslanci? 14 ľudí, ktorí sadnú do parlamentu za ĽS Naše Slovensko

Komu okrem „Pána Boha“ vďačí kontroverzný Marian Kotleba za premiéru v parlamente

Boris Kollár: Podporíme iba pravicovú vládu, rokovať pôjdem aj s Kotlebom, ak ma vyzve

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM