Alexandra Kolínská Krimi

Koľko mužov sa zmestí do minidodávky? Košickí colníci sa nestačili čudovať, toto ešte nevideli! FOTO

Košických colníkov prekvapila vskutku nečakaná situácia. Počas kontrol áut na rýchlostnej ceste D1 zastavili aj jednu minidodávku. Pozrite sa, kto všetko z nej vyšiel.

Ilustračný obrázok k článku Koľko mužov sa zmestí do minidodávky? Košickí colníci sa nestačili čudovať, toto ešte nevideli! FOTO
Foto: Alexandra Kolínská / Zdroj: Dnes24.sk

V stredu 20.mája 2015 počas bezpečnostnej akcie Finančnej správy WUTCOM ostali colníci z jedného úlovku prekvapení. V rámci kontroly zastavili aj minidodávku s trebišovskou poznávacou značkou. Z osemmiestneho auta vystúpilo až osemnásť rómskych spoluobčanov. (Pozrite fotogalériu)

Podľa jedného z nich, mali namierené až do Prahy. Na mieste boli prítomní aj muži zákona, ktorí im dali povolenie na prevoz maximálne osem osôb, po ostatných sa teda šofér musí ešte vrátiť. „Za takýto priestupok je možné uložiť pokutu do výšky 50 eur,“ informoval nás službukonajúci policajt.

„Tak toto som ešte v živote nezažil,“ zaznel spomedzi colníkov. Šofér vozidla síce mal úsmev na perách a nevyzeral príliš ustarostene, ale vyjadriť sa nám k situácii, ako ju plánuje vyriešiť však odmietol.

FOTO: Nečakaný úlovok košických colníkov na D1
7
Galéria
Foto: Alexandra Kolínská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM