Lenka Fedorová Rôzne Zo Slovenska

Košičan Lukáš najlepším slovenským barmanom: Aha, čím ohúril porotu! FOTO

Lukáš Vrábeľ sa teší obrovskému úspechu, dlho si však neoddýchne. Už onedlho nás bude reprezentovať na celosvetovom finále v Mexiku.

Ilustračný obrázok k článku Košičan Lukáš najlepším slovenským barmanom: Aha, čím ohúril porotu! FOTO
10
Galéria
Zdroj: World Class Competition 2017

7-mesačný maratón súťaže Diageo World Class Slovakia 2017 vyvrcholil veľkolepým finále a titulom najlepšieho slovenského barmana sa po posledných náročných disciplínach pýši Lukáš Vrábeľ z košického Lobby Baru. Vrábeľ bude už o necelé 3 mesiace reprezentovať našu krajinu na svetovom finále súťaže v Mexiku.

Do aktuálneho ročníka sa spolu prihlásilo 23 barmanov z rôznych kútov Slovenska, ktorí absolvovali interaktívny sedem mesačný program World Class Competition Slovakia 2017. Do finále sa napokon dostalo už len 12 súťažiacich.

Lukáš Vrábeľ nakoniec hviezdnu porotu presvedčil najviac a počas slovenského vyvrcholenia najprestížnejšej mixologickej súťaže za sebou nechal všetkých súperov.

Lukáš porotu ohúril nielen svojim príjemným vystupovaním, unikátnou chuťou a prezentáciou drinkov, ale aj kreativitou a dôvtipom počas ich servírovania. Prestížny titul tak opätovne putuje na východ Slovenska. Lukáš bude ako majster Slovenska našu krajinu reprezentovať na svetovom finále World Class 2017 v Mexiku, ktoré sa bude konať od 19. do 25. augusta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM