Stanislav Černák Rôzne

Krásna Detvianka bodovala na finále Miss stredných škôl: Júlia sa teší z jedného titulu! FOTO

Uplynulý víkend patril finále súťaže Miss stredných škôl. Náš región reprezentovala krásna Júlia Krnáčová z Detvy, ktorá si odniesla jeden titul. O priazeň poroty sa dokopy uchádzalo desať dievčat, vyhrať mohla napokon len jedna.

Ilustračný obrázok k článku Krásna Detvianka bodovala na finále Miss stredných škôl: Júlia sa teší z jedného titulu! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Prešov sa zmenil na raj pre chlapov, pretože sa cez víkend v tomto meste uskutočnil finálový večer celoslovenskej súťaže Miss stredných škôl. Zastúpenie mal aj náš región, do finále sa prebojovala kráska z Podpoľania Júlia Krnáčová, ktorú sme už dávnejšie vyspovedali.

Očariť porotu sa snažila zmes študentiek naprieč celým Slovenskom. Titul šiel napokon do Revúcej, Miss stredných škôl sa stala Dominika Pašiaková, ktorá tak bodovala u poroty najviac. Druhou vicemiss sa stala Zlatica Kudrecová z Košíc a prvou vicemiss Alexandra Špirjaková z Kláštora pod Znievom.

Zle si nepočínala ani Júlia Krnáčová, ktorá sa napokon tešila z titulu Miss Internet. Titul Miss sympatia si odniesla Kristína Jandzíková zo Žiliny. Miss Bepon Alexandra Špirjaková a Miss malý futbal celková víťazka Dominika Pašiaková. Šlo o turnaj v malom futbale v Košiciach, ktorého sa dievčatá zúčastnili a prítomní športovci zvolili práve Revúčanku.

Foto: Dušan Guman

Finále Miss stredných škôl
2
Galéria
Jeden titul si z finále Miss stredných škôl odniesla aj Júlia z Detvy
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM