Tomáš Šuhajda Rôzne

Krásna Grétka (21) z Humenného: Zabojuje vo finále pozoruhodnej súťaže krásy!

Študentka medzinárodných vzťahov hovorí plynulo 2 cudzími jazykmi, učí sa tretí a má rada cestovanie, šport aj varenie. Usmievavá kráska hrá tiež na klavír. Takto opisujú organizátori Face of GEMME Grétku Citrjaková (21) z Humenného, ktorá zabojuje vo finále tejto neobyčajnej súťaže krásy.

Ilustračný obrázok k článku Krásna Grétka (21) z Humenného: Zabojuje vo finále pozoruhodnej súťaže krásy!
Zdroj: Dnes24.sk

Za súťažou Face of GEMME stojí modelingová agentúra GEMME a prezentuje ju ako prvú súťaž krásy bez akýchkoľvek obmedzení. Nezáleží na výške a ani na veku… O októbrové kastingy bol mimoriadny záujem, no do finále sa dostalo len trinásť vyvolených. „Na túto súťaž som natrafila úplne náhodou na internete. Prišla som na kasting do Košíc a vtedy som vôbec nečakala, že sa dostanem do finále,“ priblížila nám Humenčanka Grétka, ktorá 16. novembra zabojuje o titul kráľovnej krásy.

Od súťaže očakáva, že spozná množstvo nových ľudí a nadobudne nové skúsenosti v oblasti fotomodelingu. Niekoľko fotení už má pritom za sebou. Teraz ju čaká týždenné sústredenie a veľa príprav. „Verím, že s dievčatami zažijeme skvelý týždeň. Bez ohľadu na to, ktorá z nás vyhrá, každá z nás má možnosť zviditeľniť sa. Ja si chcem splniť jeden zo svojich detských snov, prejsť sa po móle pred kamerami, vo svetle reflektorov a pred väčším publikom :),“ priznala pre Humenné 24 Grétka, ktorú si Humenčania môžu pamätať ako plavčíčku z letného kúpaliska.

Aj keď do veľkého finále ostáva ešte nejaký ten deň, finalistky už teraz bojujú o titul Sympatia, kde rozhodujú lajky užívateľov Facebooku. Podporiť svojim lajkom a hlasovať tak za Grétku Citrjakovú môžete TU!

Foto: archív GC

Krásna Grétka (21) z Humenného: Zabojuje vo finále pozoruhodnej súťaže krásy!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM