Krimi

Krvavá dráma v zámockom byte: Napitý Kurt (50) a zdrogovaný Tomáš (24) sa dobodali nožmi!

Najprv hádka potom bitka. Neskončilo však len pritom. Nahnevaní muži na seba vytiahli nože, obaja sú teraz v nemocnici. Ani jeden z nich však nemal čistú hlavu.

Ilustračný obrázok k článku Krvavá dráma v zámockom byte: Napitý Kurt (50) a zdrogovaný Tomáš (24) sa dobodali nožmi!
Zdroj: TASR

V byte na ulici P. Blahu v Nových Zámkoch sa o jednej hodine nad ránom vzájomne pobodali dvaja muži. Ako informovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, útoku predchádzali hádka a bitka, potom sa muži napadli nožmi.

Najskôr 50-ročný Kurt bodol do hrudníka 24-ročného Tomáša. Mladík následne bodol do brucha Kurta. Obaja sú hospitalizovaní v novozámockej nemocnici,“ uviedla Bruchterová.

Muži zákona majú vo veciach jasno. „Pretože došlo medzi mužmi k vzájomnému ublíženiu na zdraví, obaja sú poškodení, ale aj podozriví zo spáchania trestného činu,“ dodáva hovorkyňa. Policajti 50-ročnému mužovi namerali v dychu 1,27 promile alkoholu.

Čistý podľa polície ale nebol ani Tomáš. "Multidrogovým testom bolo zistené, že 24-ročný mladík mal v moči stopy anfetamínu a metanfetamínu. Polícia okolnosti prípadu prešetruje a bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví,“ dodala Bruchterová.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM