Lucia Lauková Šport

Kto sa stane najúspešnejším športovcom roka? Mesto ocení tých najlepších!

Najlepší z najlepších budú ocenení aj tento rok. Reč je o šikovných športovcoch z nášho mesta. Poslať prihlášku môžete už teraz.

Ilustračný obrázok k článku Kto sa stane najúspešnejším športovcom roka? Mesto ocení tých najlepších!
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Nitra aj tento rok ocení najlepších športovcov, ktorí v roku 2015 dosiahli zaujímavé výsledky, informoval o tom oficiálny web mesta Nitra. Už 26. ročník Oceňovania najúspešnejších športovcov mesta Nitry za rok 2015 sa tento rok uskutoční v priebehu marca. V záujme mesta je najmä oceniť a zviditeľniť najlepšie výkony. Aby malo mesto z čoho vyberať musíte o sebe dať najskôr vedieť.

Do pripravovaného vyhodnotenia sa môžu zapojiť všetky športové kluby pôsobiace na území mesta Nitry, ktoré majú športovcov so zaujímavými výsledkami v najvyšších domácich a medzinárodných súťažiach.

Prihlásiť sa môže každý prostredníctvom návratky ktorá je dostupná k stiahnutiu TU!. Vyplnenú návratku treba následne zaslať na Odbor školstva, mládeže a športu MsÚ v Nitre, kde bude posúdená športovou komisiou. Športová komisia, je zložená s novinárov a odborníkov pracujúcich v športovej oblasti a každoročne vyberá najúspešnejších športovcov za uplynulý rok.

Prihlášky je možné podávať na Odbor školstva, mládeže a športu MsÚ v Nitre do 8.2. 2016 .

Vyhodnotenie bude prebiehať v kategóriách: Zdravotne postihnutí športovci, Technické športy a činnosti, Najúspešnejší tréner, Cena za prínos a rozvoj športu v meste Nitra, Juniorský kolektív, Seniorský kolektív, Jednotlivec junior, Jednotlivec senior a nebude chýbať ani Ocenenie Nitranov za vynikajúce výsledky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM