JAB Správy Regióny

Kúpalisko v Spišskej už zatvorilo svoje brány: Vedúci zhodnotil tohtoročnú sezónu

Letné kúpalisko v Spišskej Novej Vsi už svoje brány zatvorilo. Aká tam bolo tohtoročná sezóna? Opýtali sme sa na to.

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko v Spišskej už zatvorilo svoje brány: Vedúci zhodnotil tohtoročnú sezónu
Zdroj: Dnes24.sk

Čas letných radovánok je už za nami a kúpalisko v Spišskej Novej Vsi svoje brány zatvorilo 4. septembra. Spýtali sme sa kompetentných, ako hodnotia tohtoročnú letnú sezónu a ako vyzerá v číslach.

„Tento rok bola sezóna oproti minulému o niečo lepšia, hlavne august sa tento rok veľmi vydaril. Práve v auguste sme zaznamenali aj deň s rekordnou návštevnosťou. Išlo hneď o 1. august, keď návštevnosť na kúpalisku sa vyšplhala na 1980 ľudí,“ povedal pre náš portál vedúci spišskonovoveského kúpaliska Jozef Samončík.

Ako doplnil, celkovo kúpalisko počas tohtoročnej letnej sezóny navštívilo 35 640 ľudí, čo je o 10 656 viac v porovnaní s minulým rokom. „V júni to bolo 5800 ľudí, v júli 12 640 a v auguste prišlo na kúpalisko 17 200 kúpania sa chtivých návštevníkov,“ ozrejmil s tým, že práve v auguste oproti roku 2016 bol počet návštevníkov takmer dvojnásobný.

Aj keď tropické dni prevládali tento rok väčšinou počas pracovného týždňa, podľa slov vedúceho kúpaliska najviac ľudí vyhľadávalo oddych na kúpalisku v Spišskej najmä cez víkendy.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM