Peter Klimant Futbal

Kuriozita na futbale zachytená na VIDEU: Do brány sa postavil takmer celý tím, potom to prišlo!

Divákov na futbale čakal výjav, aký sa len tak nevidí. Ľudia si užili naozaj kuriózny okamih. Do brány sa najskôr postavila takmer celá jedenástka a potom to prišlo! Všetko zachytilo VIDEO.

Ilustračný obrázok k článku Kuriozita na futbale zachytená na VIDEU: Do brány sa postavil takmer celý tím, potom to prišlo!
Zdroj: TASR

Topoľčianski futbalisti si na domácom štadióne v rámci 3. ligy Západ len nedávno zmerali sily s kvalitným Veľkým Mederom. No iba niekoľkokrát dokázali vážnejšie ohroziť bránu hostí. Skóre sa napokon podarilo otvoriť súperovi, keď v 45. minúte gólom z hry prekonal domáceho brankára.

Počas zápasu však mohli byť diváci aj svedkami peknej futbalovej kuriozity. Tú sa podarilo zaznamenať aj na VIDEO a bola by škoda si ju nepozrieť. Čo sa na ihrisku udialo?

V 48. minúte po topoľčianskom zákroku nariadil hlavný rozhodca nepriamy kop, pričom sa do brány popri brankárovi postavila takmer celá zostava domáceho mužstva. Aj napriek tomu sa hosťom podarilo kop premeniť. Pozrite si pozoruhodný futbalový moment na priloženom videu!

Foto: ilustračné

Video: Anton Kondrla

Kuriózny gól počas futbalového zápasu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM