Lenka Fedorová Rôzne Technológie

Lady Zika dostala to, o čom iní len snívajú. Takto ju ocenil YouTube!

Snaha a tvrdá práca sa jej vyplatili. Teraz sa môže pochváliť parádnym ocenením. Veď sledujte...

Ilustračný obrázok k článku Lady Zika dostala to, o čom iní len snívajú. Takto ju ocenil YouTube!
Zdroj: Dnes24.sk

Youtuberka Lady Zika, študuje v Košiciach a vlastným menom sa volá Zuzana Šimkaninová. A v týchto dňoch sa teší z pozoruhodného úspechu. V uplynulých dňoch jej prišla zásielka, po ktorej túži množstvo vlogerov. Za 100 000 odberateľov jej kanála získala Zika od YouTube totiž strieborný PlayButton!

,,Ani neviem, čo mám povedať. Asi len ďakujem. Je to dosť zvláštny pocit šťastia,„ hľadala slová Lady Zika vo svojom videu bezprostredne po otvorení zásielky. ,,Chcem sa vám všetkým poďakovať, pretože ste ma podporovali od začiatku až doteraz a dúfam, že ešte bude veľa videí. Týmto buttnom sa začína nová kapitola do nového youtubového života!“ vykríkla Zika na záver vo videu, ktoré si môžete pozrieť pod článkom.

A čo ju, vlastne, k nakrúcaniu videí priviedlo? ,,K youtuberstvu ma priviedla snaha o tvorenie niečoho kreatívneho, zabávanie ľudí a zlepšenie nálady, skúšanie nových vecí,“ priblížila nám pred časom v našom rozhovore s ňou samotná Lady Zika.

Zdá sa, že jej videá sa ľudom páčia a jej fanúšikovská základňa neustále rastie. Dôkazom je fakt, že v súčasnosti počet odberateľov jej YouTube kanála prekročil už 155 000.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

Foto: Ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM