Jakub Forgács Kultúra

Lahôdka pre moto nadšencov. Bystrickí motorkári otvoria cesty stredného Slovenska

Nablýskané mašiny, zvedavé pohľady, ale aj spolupatričnosť. Reč je o motorkároch a ich zaujímavej záľube. Už onedlho vyrazia na naše cesty.

Ilustračný obrázok k článku Lahôdka pre moto nadšencov. Bystrickí motorkári otvoria cesty stredného Slovenska
34
Galéria
Zdroj: Chopper club Banská Bystrica

Pred pár dňami ste sa u nás mohli dočítať o krásnej akcii Chopper Clubu Banská Bystrica v karanténnej stanici, kedy sa drsní chlapi a ženy na silných strojoch rozhodli pomôcť opusteným psíkom. Už v sobotu 12. mája opäť hromadne vyrazia na naše cesty. Čaká ich totiž Otváranie ciest stredného Slovenska.

Akcia s Free Riders Ružomberok je novým začiatkom tradície. Motorkári sa stretávajú v Klubovni na Hornej ulici od 10:00. Pri príchode ich čaká káva a „šmalcový chlebík“ zdarma. Odchod je plánovaný v čase 10:30 – 10:40.

Následne na svojich strojoch absolvujú trasu Banská Bystrica – Dolná Mičiná – Lukavica – Veľká Lúka – Vlkanová – Turecká /49 km/. V Tureckej u Maka bude prípravená „exkluzívna vrchárska kapustnica“.

„Je to verejná udalosť, ktorú robíme každý rok. Ktokoľvek sa môže pridať,“ pozval motorkárov Ladislav Kulka, prezident Chopper Clubu Banská Bystrica.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj zábery z krásnej motorkárskej akcie v karanténnej stanici!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Motorkári s veľkým srdcom navštívili opustených psíkov
34
Galéria
Foto: Peter Slavkovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM