Jakub Forgács Hokej

Lákadlo pre všetkých hokejových fanúšikov: Majstrovský pohár priamo pri vchode na bystrický zimák!

Ešte sa síce hrá len semifinále play off hokejovej Tipsport ligy, ale majstrovský pohár je už pod Urpínom. Iste by si mnohí bystrickí fanúšikovia želali, aby tam na konci sezóny aj zostal. Zatiaľ však môžu využiť jedinečnú príležitosť!

Ilustračný obrázok k článku Lákadlo pre všetkých hokejových fanúšikov: Majstrovský pohár priamo pri vchode na bystrický zimák!
Zdroj: TASR

Už vo štvrtok o 17:00 vykorčuľujú banskobystrickí hokejisti na tretí zápas semifinále play off proti Košiciam. Po dvoch výhrach na ľade oceliarov sa pokúsia uspieť aj pod Urpínom. Pre fanúšikov je však pred zápasom pripravená aj niečo špeciálne.

„Pre veľký záujem si aj dnes môžete "naživo“ pozrieť majstrovský pohár Vladimíra Dzurillu určený pre víťaza Tipsport ligy a to od 16:00 pri hlavnom vchode do zimného štadióna," uviedol vo štvrtok na oficiálnej fanúšikovskej stránke fanúšikov baranov Atila Béreš, marketingový a obchodný manažér klubu.

Ako ďalej uviedol Béreš, vo fanshope HC ´05 BB si môžete zakúpiť fan šál HC ´05 iClinic Banská Bystrica a s ním sa s pohárom odfotiť. Ak aj vy fandíte baranom, nenechajte si ujsť túto príležitosť na skvelú pamiatku.

Čítajte tiež:

Spokojný Handzuš po dvoch výhrach baranov v Košiciach: Súperovi sme vnútili našu hru

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM