Tomáš Batiz Hokej

Liptáci majú nového trénera: Tím povedie Marek Uram!

Novým trénerom MHk 32 Liptovského Mikuláša sa stal Marek Uram. Známy mikulášsky hokejista povedie tím do konca aktuálnej sezóny.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci majú nového trénera: Tím povedie Marek Uram!
5
Galéria
Zdroj: TASR

Uram tak na trénerskej pozícii nahradí Pavla Paukovčeka, s ktorým ukončilo vedenie liptovského klubu spoluprácu pred pár týždňami. Asistenta mu bude robiť Juraj Halaj, ktorý túto funkciu zastával od začiatku aktuálnej sezóny Tipsport ligy.

„Po odchode hlavného trénera A mužstva MHK 32 Liptovský Mikuláš Bc.Pavla Paukovčeka sa vedenie a orgány spoločnosti mestského hokejového klubu dohodli na spolupráci s dvojicou trénerov Marek Uram a Juraj Halaj. Zodpovednosť za mužstvo do konca sezóny preberá po dohode Marek Uram a Juraj Halaj bude pôsobiť naďalej ako asistent trénera,“ skonštatoval pre oficiálny klub Liptákov Štefan Kuric, predseda predstavenstva MHk 32 Liptovský Mikuláš.

Od novej trénerskej dvojice očakáva vedenie klubu postup do playoff. „Očakávame, že cieľ, ktorý sledujeme od začiatku sezóny, ktorým je postup do play off, bude naplnený,“ dodal Kuric. Držiteľ zlatej medaile z majstrovstiev sveta z Göteborgu zaujal post trénera aj vzhľadom k tomu, že ako hráč Liptovského Mikuláša si v zápase proti Žiline zlomil ruku. V sezóne 2017/2018 získal v drese klubu spod Tatier 29 bodov za 21 asistencii a 8 gólov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM