Šport

Liptáci nás skloňujú čím ďalej viac: Prekvapia vás dôvody prečo chcú ísť s Duklou do play-off? VIDEO

Základná časť prvej hokovej ligy na Slovensku sa pomaly blíži k svojmu záveru. Michalovskú Duklu čoraz viac spomínajú Liptáci, dôvod vnútri.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci nás skloňujú čím ďalej viac: Prekvapia vás dôvody prečo chcú ísť s Duklou do play-off? VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Michalovce patria medzi špičku ligy. Za posledné tri zápasy inkasovali až 21 gólov, čo vedenie klubu prinútilo k tomu, aby sa poobzeralo po posilách.

Dukle sa nedarilo

No v posledných zápasoch sa im veľmi nedarí. Naposledy mužstvo podľahlo doma Novým Zámkom 2:9. Hokejistom pomôžu v závere základnej časti prvej hokejovej ligy a aj v play-off nové posily so skúsenosťami zo slovenskej Extraligy, ako aj zo zahraničia. Pred začiatkom vyraďovacej časti v michalovskej Dukle ohlásili na svojej webovej stránke po Martinovi Segľovi a Ladislavovi Hopkovičovi, ktorí prišli z Humenného, brankárovi Adamovi Trenčanovi a obrancovi Miroslavovi Ďurákovi, že tentoraz podpísali zmluvu so slovinským reprezentačným útočníkom Luku Bašiča.

Prečo nás spomínajú v Mikuláši?

Čoraz viac spomínajú mikulášski hokejisti, ktorí by si ich vraj priali do Play-off. Priznal to útočník Andrej Laco, ktorý najskôr povedal, že nie je dobré takto hovoriť o výbere súpera, ale vyslovil svoj osobný názor.

„Nášmu tímu sa darí vyhrávať proti Michalovciam. Tam sme dokonca vyhrali aj dva zápasy,“ povedal útočník Andrej Laco. Útočník Jakub Sukeľ má rovnaký názor: „Michalovce, pretože mám radšej východniarov.“ Uvidíme, ako to napokon dopadne.

Môže vás zaujímať:

Michalovskí kickboxeri vybojovali cenné kovy: Kto z našich uspel? FOTO zo zápasu

Futbalisti z Michaloviec nezaháľajú ani v zime: V ružových dresoch si poradia aj so snehom na ihrisku, FOTO

V Michalovciach odštartoval európsky šampionát kňazov: V našom futbalovom tíme je aj biskup, FOTO

Prečo nás chcú mikulášski hokejisti do Play-Off?
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM