Tomáš Batiz Hokej Hokej

Liptáci privítajú Nové Zámky: V zápase sa predstavia aj s novou POSILOU v obrane!

Hokejistov Liptovského Mikuláša čaká zápas 43. kola, v ktorom na domácom ľade privítajú popredný tím tabuľky.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci privítajú Nové Zámky: V zápase sa predstavia aj s novou POSILOU v obrane!
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Mikulášski hokejisti sú dobre naladení po poslednej výhre na ľade Spišskej Novej Vsi, ktorú zdolali 4:3. Zverencov Róberta Spišáka však čaká ambiciózny nováčik súťaže, ktorý je v tabuľke na druhom mieste. „Proti Novým Zámkam chceme zahrať taký hokej, ktorý sa bude páčiť divákom. Vôbec sa nespoliehame na to, že tretie miesto máme v podstate isté, a že v play-off budeme začínať na domácom ľade. Do zápasu pôjdeme určite na plno,“ uviedol pred zápasom tréner Liptákov Róbert Spišák.

Vedenie Liptovského Mikuláša splnilo prísľub fanúšikom a do tímu tesne pred koncom prestupového obdobia dotiahlo ďalšieho skúseného obrancu. „Ja si myslím, že Mišo Šiška vystuží naše obranné rady. Sme veľmi radi, že sme získali takéhoto obrancu, ktorý nám pomôže do bojov v play-off,“ informuje na margo čerstvého prestupu Ivan Dropa, predseda predstavenstva MHK32 Liptovský Mikuláš.

Zaistené 3. miesto Liptákov umožňuje v najbližších dvoch zápasoch priestor aj na experimentovanie v zostave. „Dá sa povedať, že mi v podstate experimentujeme počas celej sezóny. Vieme čo hrajú Nové Zámky a na to sme pripravení. Máme svoju filozofiu a tej sa budeme držať, aby sme zápas dotiahli do víťazného konca,“ dodal Róbert Spišák, tréner Liptákov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM