Lenka Fedorová Kultúra

Lukáš Adamec s debutovým albumom: V piesni Horúca láska spieva o kráske z Luníka

Košičan Lukáš Adamec vydáva svoj debutový album. Ten uzrie svetlo sveta už v najbližších dňoch.

Ilustračný obrázok k článku Lukáš Adamec s debutovým albumom: V piesni Horúca láska spieva o kráske z Luníka
Zdroj: Natália Novotná

Košičan Lukáš Adamec, ktorý sa stal v roku 2011 víťazom prestížnej speváckej súťaže, konečne vydáva svoj prvý album s rovnomenným názvom Lukáš Adamec. Ten oficiálne vychádza 13. júla tohto roku.

Lukášov jedenásť pesničkový debut vznikal od februára do apríla v prešovskom štúdiu Martina Migaša UMPAX, v ktorom sa stretli tí najlepší slovenskí muzikanti. Hviezdne obsadenie zorganizoval Lukášov dlhoročný muzikantský súputník a producent albumu Tomáš Okres.

Pár dní pred vydaním albumu vyšiel aj prvý singel Horúca láska, ku ktorému režisér Michal Kunes Kováč v týchto dňoch nakrúca klip. Horúca láska je chytľavá, skladba so živým, tanečným rytmom, rómskym temperamentom a východniarskym srdcom. Za pár dní si na kanáli YouTube získala viac ako 50 000 zobrazení.

„Keď sme túto skladbu poslali na otextovanie Vladovi Krauszovi, tak mu napadol tento text o zakázanom ovocí, zakázanej láske Košičana ku kráske z Luníka,“ prezradil Adamec.

Ako ďalej uviedol, mal obavy, ako to ľudia prijmú, ale v texte je vyjadrená láska a len láska, a tak by to mali brať ľudia s nadhľadom. ,,Ak by to niekto bral náhodou bez nadhľadu, tak nech sa zamyslí nad tým, o čom tam spievam. Spievam tam o láske a láska nemôže byť nikdy zlá,“ tvrdí Adamec.

Album Lukáš Adamec bude pokrstený v jeseni, kedy sa chystá aj koncertné turné po slovenských mestách.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM