Tana Mrazikova Rôzne

Lunárny kalendár - 2.-7.2. 2010

Zdravie podľa lunárneho kalendára od astrologičky a numerologičky Alenky.

**02. 02. 2010. o 14:46 Luna vstupuje do znamenia VÁH.Vplyv trvá do 04. 02. do 18:00 ** Vyhýbame sa operáciám orgánov, ktoré ovláda znamenie Váh, pretože tieto časti nášho tela sú teraz oslabené. Váhy ovládajú močové cesty, močový mechúr, obličky, chrbticu a miechu v bedrovej oblasti. Kríže a driek – obličky, držme v teple, sú termoregulátor tela. Udržujú telo v „prevádzkovej“ teplote.Ak sú oslabené, tak potom aj celé telo. Pijeme veľa tekutín. Nie alkohol. Mars sa nachádza v znamení Leva. Na orgány ovládané Levom nesiahame žiadnym ostrým predmetom. Lev ovláda srdce a srdcovo-cievny systém, bránicu a chrbát. Luna ubúda. Operácie, ktoré majú odstrániť niečo natrvalo, /nádory, cysty, bradavice/ sú v tomto období veľmi vhodné, rany sa dobre hoja. Pozor nesiahame na časti tela ktoré ovláda znamenie Leva a Váh.

04. 02. 2010. o 18:00 vstupuje Luna do znamenia ŠKORPIÓNA. Vplyv trvá do 07. 02. 01:08 Vyhýbame sa operáciám orgánov, ktoré ovláda znamenie Škorpióna, pretože tieto časti nášho tela sú teraz oslabené. Škorpión ovláda pohlavné orgány, konečník a prostatu. Vhodné sú sedavé kúpele. Napr. v dubovej kôre proti hemeroidom. Mars sa nachádza v znamení Leva. Na orgány ovládané Levom nesiahame žiadnym ostrým predmetom. Lev ovláda srdce a srdcovo-cievny systém, bránicu a chrbát. Luna ubúda. Operácie, ktoré majú odstrániť niečo natrvalo, /nádory, cysty, bradavice/ sú v tomto období veľmi vhodné, rany sa dobre hoja. Pozor nesiahame na časti tela ktoré ovláda znamenie Leva a Škorpióna.

07. 02. 2010. o 01:08 vstupuje Luna do znamenia STRELCA. Vplyv trvá do 09. 02. 11:48. Vyhýbame sa operáciám orgánov, ktoré ovláda znamenie Strelca, pretože tieto časti nášho tela sú teraz oslabené. Znamenie Strelca ovláda stehná, boky a bedrá, kŕčové žily. Mars sa nachádza v znamení Leva. Na orgány ovládané Levom nesiahame žiadnym ostrým predmetom. Lev ovláda srdce a srdcovo-cievny systém, bránicu a chrbát. Nezaťažujeme bedrové kĺby a stehná. Luna ubúda. Operácie, ktoré majú odstrániť niečo natrvalo, /nádory, cysty, bradavice/ sú v tomto období veľmi vhodné, rany sa dobre hoja. Pozor nesiahame na časti tela ktoré ovláda znamenie Leva a Strelca.

www.astrologia-numerologia-tarot.sk

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM