Krimi

Robo (30) si trúfol na cestu z krčmy na aute: Porozbíjal toho veru viac, najlepšie ale nakoniec...

Robo (30) z dedinky neďaleko Michaloviec si trúfol. Cesta z krčmy sa však zmenila na nočnú moru nielen pre neho. Pozrite, čo sa napokon udialo...

Ilustračný obrázok k článku Robo (30) si trúfol na cestu z krčmy na aute: Porozbíjal toho veru viac, najlepšie ale nakoniec...
Zdroj: Policajný zbor SR

Róbert (30) z okresu Michalovce, ktorý v nedeľu večer v obci Maťovské Vojkovce spôsobil dopravnú nehodu už čelí policajnému obvineniu.

„S motorovým vozidlom značky Opel Vectra premával v smere od miestneho pohostinstva k obecnému úradu, kde prešiel do protismeru, zišiel mimo vozovku a narazil do plota rodinného domu a následne do mostíka pred domom,“ opísal A. Szabó, ktorý dodal, že v jazde pokračoval ďalej, pričom pred obecným úradom sa snažil otočiť na Michalovce no opäť zišiel mimo vozovku.

„S vozidlo sa už nepohol a tak odišiel, no zakrátko ho vypátrala hliadka Veľké Kapušany. Dychovou skúškou mu bola nameraná hodnota 0,97 mg/l alkoholu v dychu (2,02 promile),“ uviedol A. Szabó. Vodič bol podľa polície zadržaný a umiestnený v cele policajného zaistenia. „V prípade dokázania viny mu hrozí až ročné väzenie,“ uzavrela polícia.

foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Michalovčan (36) na mercedese to riadne prehnal: Takúto rýchlosť mu namerali rovno pred mestom! FOTO

Taxikárka zapadla na známej Mlynskej: Stačila chvíľka nepozornosti a niečo dôležité zrazu nemala…

Dramatické okamihy na východnej hranici: Vodič BMW sa dal na útek, onedlho došlo na streľbu!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM