Webnoviny - Svet

Mesiac pred Arminom van Buurenom vystúpia Myon & Shane 54

WEBNOVINY.SK

Armin van Buuren 2011 plagátFoto: BRATISLAVA 4. mája (WEBNOVINY) – Približne mesiac pred vystúpením 34-ročného holandského dídžeja Armina van Buurena v Bratislave sa v slovenskej metropole a v Prešove budú konať warm up akcie k tomuto podujatiu. Hviezdou párty s názvom Weekender bude dvojica Myon & Shane 54, ktorá ma na konte vlastné produkcie i remixy pre Paula Oakenfolda či Above & Beyond.

Ľudia ich môžu poznať aj z prvého slovenského vystúpenia Armina van Buurena na bratislavskej edícii A State of Trance 450 z 9. apríla 2010. Myon & Shane 54 vystúpia 6. mája v prešovskom klube Ponorka a o deň neskôr, teda 7. mája v bratislavskom klube LOFT! Spolu s maďarskými hviezdami sa na akciách predstavia aj slovenskí dídžeji EKG, Milan Lieskovsky, Lubosh a talentovaný mladík Martin Michniak. Vstupné na obe warm up párty je 5 eur.

Armin van Buuren sa do Bratislavy vráti 10. júna. Dejiskom jeho druhého vystúpenia v hlavnom meste Slovenska bude zrekonštruovaný Zimný štadión Ondreja Nepelu. Na šou sa predstaví aj Metropolitný Orchester Bratislava, zahraniční tanečníci pod taktovkou choreografa Kestutisa Baranauskasa, holandská hip-hopovo-rocková kapela a sedem ďalších spevákov.

Vystúpenie osvetlí 250 rotačných svetiel a lasery s výkonom 124 Wattov. Návštevníci si budú môcť šou vychutnať aj prostredníctvom LED stien s rozlohou 200 metrov štvorcových. Celé predstavenie v rámci série Armin Only Mirage bude trvať 9 hodín. Bude to jediná šou v rámci série v okruhu 600 kilometrov od Bratislavy.

Vstupenky na júnové predstavenie Armina van Buurena, ktorý je podľa prestížneho DJ Magazine už štyri roky za sebou najlepším dídžejom na svete, sa predávajú za 42,50 eura (Normal Zone) až 199 eur (Premium Zone). Vstup na akciu budú mať povolený iba osoby staršie ako 16 rokov.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM