Hokej

MHK Humenné informuje o obrovskom probléme: Situácia je vážna, hrozí nám predčasný koniec v sezóne!

Keď sa darí, tak sa darí... Výsledky nie sú to jediné, čo trápi MHK Humenné v prvej sezóne v prvej lige. Ale aj štadión. Ako informuje klub na svojej facebookovej stránke, v utorok sa naplno prejavil jeho havarijný stav... Čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku MHK Humenné informuje o obrovskom probléme: Situácia je vážna, hrozí nám predčasný koniec v sezóne!
Foto: Tomáš Šuhajda / Zdroj: Dnes24.sk

Keďže sa dnes naplno prejavil havarijný stav zimného štadióna, opäť sme všetci v pozore a čelíme obrovskému problému, uvádza v úvode príspevku MHK Humenné na svojej oficiálnej facebookovej stránke.

„Strecha je v katastrofálnom stave a situácia je naozaj vážna. Mesto pristúpilo k najbezpečnejšiemu kroku a štadión zavrelo. My, ako prevádzkovateľ nedokážeme v tejto chvíli urobiť viac ako to, že od rána telefonujeme a hľadáme náhradný štadión na odohratie zápasov, ktoré sú pred nami. Či už ide o zápasy detí alebo A-mužstva,“ informuje ďalej klub s tým, že stredajší zápas MHK Humenné – HK Spišská Nová Ves sa odohrá v Trebišove o 17:30.

„Aktuálne Humennému naozaj hrozí predčasný koniec v hokejovej sezóne 2015/2016. Oprava strechy štadióna nie je v kompetencii prenajímateľa, a tak veríme, že problém sa mestu podarí čo najrýchlejšie vyriešiť a dvere štadióna budú pre vás počas tejto sezóny ešte otvorené. Všetky tréningy a objednávky sú až do odvolania zrušené,“ dodáva vo svojom stanovisku klub.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM