Rôzne

Michalovské krásky, budúce laborantky, nakrútili VIDEO, ktoré radšej pozrite: Kúzlia ako staré bosorky :)

Maturantky z michalovskej strednej zdravotnej to riadne rozbalili. Kúzlia jedna radosť! Video si radšej pozrite, nikdy neviete, kde ich ešte stretnete:)

Ilustračný obrázok k článku Michalovské krásky, budúce laborantky, nakrútili VIDEO, ktoré radšej pozrite: Kúzlia ako staré bosorky :)
Zdroj: Dnes24.sk

Obdobie stužkovýchsa už rozbehlo. Niektorí maturanti to už majú i za sebou, väčšinu tento veľký deň ešte len čaká. Video s kradnutím triednej knihy, ktoré nemôže chýbať na žiadnom DVD zo stužkovej, si však všetci točia už v predstihu.

Svetlo sveta uzrelo na internete vskutku originálne dielo michalovských maturantov. Rozhodli sa natočiť svoj vlastný príbeh Harry Pottera. Inšpirovala ich jedna z najobľúbenejších filmových a knižných sérií. A výsledok? Tak ten stojí naozaj za to.

Vo videu z dielne trebišovského kamerama Rastislava Jíleka nechýba typická hudba z Harry Pottera. Krásne maturantky sa rozhodli čarovať ako on. Ako im kúzla pomohli pri získani triednej knihy? Video je doplnené aj vtipnými slovenskými pesničkami, ktoré s obrazom tvoria vtipný príbeh. Tak si to pozrite.

Môže vás zaujímať:

Michalovské gymnázium dokončilo modernizáciu za stovky tisíc: Nechýbajú tablety a vynovené laboratóriá

Básnici, herci i tváre šoubiznisu: TIETO známe mená drali lavice na michalovskom gymnáziu

Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500 | 18. 4. 2024 22:42