Šport

Michalovskí kickboxeri vybojovali cenné kovy: FOTO zo zápasu

Skvelý úspech nášho klubu kickboxérov! V medzinárodnom turnaji reprezentovali Michalovce tak, že nám môžu všetci závidieť :-)

Ilustračný obrázok k článku Michalovskí kickboxeri vybojovali cenné kovy: FOTO zo zápasu
Zdroj: Dnes24.sk

Medzinárodný turnaj WAKO

17. ročník medzinárodného turnaja WAKO Slovak Open v kickboxe 2016 sa konal v banskobystrickej hale Dukla. „V konkurencii takmer 830 štartujúcich z 9. krajín (SVK, CZE, POL, HUN, SRB, UKR, CRO, LITHUANIA, ISR,) a 68. klubov štartovali aj naši pretekári: Peter Knapo, Karel Svobodník, Marko Babuka, René Link a Vasyľ Klevľanyk,“ informovali z michalovské­ho klubu.

Dodali, že vďaka výbornej organizačnej príprave turnaj prebiehal počas dvoch dni; v sobotu na šiestich tatami lightové disciplíny a v nedeľu štartovali pretekári v ringových disciplínach.

Domov si priniesli niekoľko medailí

„Pre väčšinu našich pretekárov to bol prvý turnaj s medzinárodnou účasťou skúsených aj elitných pretekárov. Pretekári nášho Športového kickbox klubu Michalovce si okrem skúsenosti domov priniesli spolu 6 medailí, z toho 4 bronzové a 2 strieborné,“ pochválili sa naši úspešní reprezentanti.

„Vďaka výbornej organizačnej príprave turnaj prebiehal počas dvoch dni. V sobotu na šiestich tatami lightové disciplíny kadetov a juniorov a v nedeľu štartovali pretekári v ringových disciplínach a tatami seniori,“ uviedla Elena Takáčová V.

Karel Svobodník bronzovú medailu v disciplíne kick light do 52 kg kadetov. Peter Knapo bronz v kick lighte do 69 kg seniorov. Vasyľ Klevľanyk striebro v kick lighte do 69 kg seniorov. René Link bronz v kick lighte seniorov do 74 kg. Marko Babuka striebro v light contacte seniorov do 63 kg a bronz v kick lighte seniorov do 57 kg.

Foto: klub

Môže vás zaujímať:

René z Michaloviec si domov priniesol cenný kov: Tvrdé VIDEO z kickboxerského zápasu!

Futbalisti z Michaloviec nezaháľajú ani v zime: V ružových dresoch si poradia aj so snehom na ihrisku, FOTO

Koľko ľudí chodí na zápasy? Odkaz, čo pohladí nejednu dušu fanúšika MFK Zemplín!

Zemplínčania náturu nezaprú ani na štadióne: VIDEO výber kurioznych momentov, treba vidieť :)

Michalovskí kickboxeri vybojovali cenné kovy: Kto z našich uspel? FOTO zo zápasu

Michalovskí kickboxeri vybojovali cenné kovy
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM