Tlačové správy

Miesto v Tatrách, ktoré sa oplatí navštíviť: Unikátne zbierky, live koncerty aj Madonnin Cadillac

Láka vás sladké ničnerobenie? V srdci Vysokých Tatier si ho môžete užiť toto leto naplno. Ak to navyše spojíte so skvelou zábavou a jedinečným miesto, vzíde z toho naozaj príjemný relax.

Ilustračný obrázok k článku Miesto v Tatrách, ktoré sa oplatí navštíviť: Unikátne zbierky, live koncerty aj Madonnin Cadillac
Zdroj: Aquacity Poprad

Jedinečné centrum zábavy v centre Vysokých Tatier – Tatranskej Lomnici s výhľadom na Vysoké Tatry láka nie jedného Slováka aj počas letnej sezóny. A je aj prečo! Každý, kto pozná Humno Restaurant & Music Pub vie, že zábava a nezabudnuteľné zážitky sú zaručené.

Štýlová reštaurácia a music pub sa v lete po turistike a v zime po lyžovačke mení na miesto najlepšej zábavy v Tatrách. V Humne si môžete pozrieť aj unikátnu zbierku umeleckých a historicky veľmi cenných predmetov. Kraľuje im Cadillac od Madonny – Cadillac Escalade využila kráľovná popu Madonna na svojej tour. Technologickú jedinečnosť zavesenia jedného z najväčších a najluxusnejších amerických áut „dolu hlavou“ je považovaný za svetový unikát . Rôzne zbierky slovenských či svetových známych osobností, športovcov a hudobníkov dopĺňajú atmosféru tohto podniku počas dňa či noci. Skvelá ponuka medzinárodnej kuchyne, príjemný personál a najlepšia party atmosféra pod Tatrami – to je Humno Tatry.

Tatranské Humno je navštevovaným podnikom, pod našimi horami ho pozná takmer každý. Okrem kuchyne ponúka oddych, park a atrakcie pre deti, ale i koncerty a párty. Každý víkend si aj najmenší môžu vychutnať atmosféru zábavy pri popoludňajšom Family Pikniku s live DJom, ktorý rád Vaše ratolesti prevedie zákulisím djského pultu a remesla.

Aj toto leto vás v tomto unikátnom podniku čakajú skvelé party, nezabudnuteľné koncerty a vystúpenia známych slovenských a českých umelcov.

Vyberáme pre vás…

Lina Mayer – live concert,
Dominika Mirgova – Official live concert,
DJ Robert Burian a Mairee,
Celeste Buckingham – live koncert,
Kali & Peter Pann – live koncert
HUMNO NEWS Hot Shot – grátis drinky počas party ‪
#‎HAPPYHOUR – zľava 30 % od 21.00 – 22.00 (pia-so)
#‎LADIESPARTY free entrance/voľný vstup pre dámy každý piatok do 23.00
‪#‎newVIP – VIPzone@welco­medrink
#‎partypackets – špeciálne balíčky pre oslavy a rozlúčky so slobodou.

Všetky informácie nájdete na www.humnotatry.sk

Rezervujte si svoju nezabudnuteľnú party na bar@humnotatry.sk využívaj ‪#‎zlavy ISIC, ITIC, Euro26, AquaCityClub. Ktorá bude v lete tvoja?

Miesto v Tatrách, ktoré sa oplatí navštíviť: Humno Restaurant & Music Pub
13
Galéria
Zdroj: Aquacity Poprad
Zdroj: Aquacity Poprad
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM