Krimi

MIMORIADNA SPRÁVA: V Dúbravke opäť horelo, plamene vyhnali ľudí z bytov

V priebehu piatich dní horeli v Dúbravke už dva byty. Prvý požiar si vyžiadal dva ľudské životy.

Ilustračný obrázok k článku MIMORIADNA SPRÁVA: V Dúbravke opäť horelo, plamene vyhnali ľudí z bytov
4
Galéria
Zdroj: Facebook

Po minulotýždňovom požiari v Dúbravke, ktorý si vyžiadal dva ľudské životy, horelo opäť.

V skorých ranných hodinách zasahovali hasiči aj polícia v Dúbravke opäť. V plameňoch bol byt na prvom poschodí na Bílikovej ulici. Podľa doterajších informácií nie sú žiadni zranení. Požiar nenapáchal škody na ľudských životoch a ani väčšie škody na majetku. Starosta Martin Zaťovič bol na mieste a spolu s hasičmi a policajtmi riešil, čo ďalej.

Muž sa nadýchal splodín

„Z dôvodu zadymenia priestorov obytného domu bolo evakuovaných spolu 57 osôb, z ktorých 17 bolo na mieste ošetrených zdravotníckym personálom. 21-ročný muž, ktorý sa pri požiari sa nadýchal splodín horenia bol prevezený na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc,“ informovala Bratislava24.sk hovorkyňa KR PZ v Bratislave Lucia Mihalíková.

Polícia prijala oznámenie o požiari o 1:45 hod. Po príchode hliadky polície sa na mieste už nachádzali príslušníci Hasičského a záchranného zboru, ktorí požiar v byte na prvom poschodí lokalizovali.

Príčina požiaru je v súčasnosti predmetom zisťovania, predbežne nebolo vylúčené, ani potvrdené cudzie zavinenie osoby. Výška spôsobenej škody bude vyčíslená dodatočne. Presné príčiny ako aj ďalšie okolnosti tohto požiaru sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

„Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia.“

Správu budeme aktualizovať.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM