Webnoviny - Svet

Miro Jaroš spolupracuje s anglickým producentom Wayneom G

WEBNOVINY.SK

Miro JarošFoto: Ján HronskyBRATISLAVA 26. mája (WEBNOVINY) – Najnovší singel slovenského speváka Mira Jaroša remixoval Wayne G, ktorý spolupracuje aj s Lady Gaga. Po singli Čierny dážď, ktorý bol tri týždne najhranejšou slovenskou skladbou, prichádza so singlom Kým máme seba. K nahrávke vznikol aj promo singel s verziami od anglického producenta Waynea G, ktorý stojí za remixami svetových hviezd ako Lady Gaga, Madonna, Cher alebo Darren Hayes zo Savage Garden.

„S Wayneom G som sa spojil cez jeho manažéra, poslal som mu niekoľko skladieb a zaujal ho aktuálny singel. Urobil pre mňa tri remixy. Človeka pri ich počúvaní trhá do tanca,“ povedal Jaroš, ktorý v novom singli spieva prevažne falzetom. „Napriek tomu, že Wayne G odviedol dobrú prácu, viac sa mi páči pôvodná verzia od Vlada Gnepu, do ktorej sme väčšinu nástrojov nahrali naživo a je v štýle 90. rokov, ktoré mám najradšej,“ vyjadril sa o remixe.

Z Jarošovho tretieho albumu Tráva musí rásť už v slovenskom rozhlasovom éteri úspešne bodovali piesne Na dne mora, Tráva a Čierny dážď. Všetky sa dostali do prvej päťky najhranejších skladieb. Aktuálny singel Kým máme seba je v tomto týždni piatou najhranejšou slovenskou skladbou. Nepredajný promo singel s remixami od Waynea G môžu záujemcovia získať na webovej stránke www.mirojaros.sk/travamusirast, kde sa dá remix tiež zadarmo stiahnuť.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM