Barbara Dallosová Krimi

Mladá vodička (†24) na mieste mŕtva: Policajti vysvetľujú okolnosti tragédie pri Žiari

Veľmi smutná správa. Pri výjazde zo Starej Kremničky vyhasol, podľa policajnej správy, život mladej vodičky (†24). Takto muži zákona opisujú tragickú nehodu.

Ilustračný obrázok k článku Mladá vodička (†24) na mieste mŕtva: Policajti vysvetľujú okolnosti tragédie pri Žiari
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici Andrea Petrovičová, nehoda sa stala v sobotu (30.1.) o 20:20 hod. večer v Starej Kremničke v smere od Kremnice do Žiaru nad Hronom.

,,24-ročná vodička z Hornej Vsi pre prejazde ľavotočivej zákruty z doposiaľ nezistených príčin vyšla s vozidlom na pravú krajnicu a následne dostala šmyk," uviedla hovorkyňa.

Ako pokračovala, mladá Hornovešťanka po šmyku prešla do protismeru a pravým bokom auta narazila do protiidúceho nákladiaku, ktorý šoféroval kamionista (37) z Maďarska.

,,Následkom dopravnej nehody utrpela vodička ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahla. Do vyšetrovania bol prizvaný znalec z odboru cestnej dopravy a polícia v Žiari nad Hronom začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," konštatovala Petrovičová.

U kamionistu podľa mužov zákona alkohol zistený nebol, v prípade mladej ženy bola nariadená súdna pitva. Ako na záver dodala hovorkyňa, celková škoda na oboch vozidlách bola odhadnutá na 56 500 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM