Peter Handzuš Hokej

Mladé pušky zvládli aj druhý domáci zápas. O titule sa rozhodne v Skalici

Mladí popradskí hokejisti si na domáce zápasy vybrali strelecké hokejky a podarilo sa im vyrovnať finálovú sériu proti Skalici na 2:2.

Ilustračný obrázok k článku Mladé pušky zvládli aj druhý domáci zápas. O titule sa rozhodne v Skalici
Foto: Peter Handzuš

Prvé dve tretiny štvrtého zápasu playoff Extraligy dorastu mali v rukách domáci Popradčania. Za štyridsať minút nasúkali Skalici šesť gólov a aj keď hostia znížili z ich pohľadu na 3:6, mladí kamzíci už víťazstvo z rúk nepustili.

Podľa Vladimíra Turana aj v Skalici boli Popradčania lepší, no zlyhala koncovka a nedôrazné premieňanie šancí. No v domácich zápasoch im to začalo konečne padať. Domáci tréner dúfa, že to jeho zverenci zvládnu aj v Skalici.„Myslím, že chlapci si strelecké hokejky nechali doma. Dúfam, že zajtra si ich zoberú a budú v tom pokračovať,“ verí tréner HK ŠKP Poprad Vladimír Turan.

Dlhoročná kvalitná práca s mládežou v Poprade aj tento rok priniesla svoje ovocie a finále dorastencov jej dodala zaslúženú čerešničku na torte. Či nakoniec bude zlatá sa uvidí v piatok, kedy sa odohrá rozhodujúci, piaty finálový zápas. Výhodu domáceho prostredia budú mať tentoraz k dispozícii Skaličania. „Ak budú hrať chlapci s takým nasadením ako dnes, s takým srdcom a budú chcieť dať gól, tak sa nemáme čoho báť,“ dodal domáci tréner.

HK ŠKP Poprad – MHKM Skalica 6:3 (2:1, 4:1, 0:1)
Góly: 8. Vašaš, 12., 38. Bjalončík, 26. Kundrik, 26. Svitana, 40. Panáček – 19. Čederle, 37. Kocák, 48. Pagáč

Vo videogalérii si môžete pozrieť testovacie 360° video z nástupu mladých kamzíkov. (Váš prehliadač musí podporovať prehliadanie 360° videí.)

HK ŠKP Poprad - MHKM Skalica
1
Galéria
HK ŠKP Poprad - MHKM Skalica 6:3
55
Galéria
Foto: Peter Handzuš
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM