Volejbal

Mladé volejbalistky sa opäť predviedli: Aj keď v oslabení, so súperkami si hravo poradili

Volejbalové zápasy čakali naše juniorky aj staršie žiačky. Oba tímy vycestovali mimo Spišskej Novej Vsi. Starším žiačkam chýbali niektoré hráčky základnej zostavy, čo však nemalo vplyv na ich konečný výsledok.

Ilustračný obrázok k článku Mladé volejbalistky sa opäť predviedli: Aj keď v oslabení, so súperkami si hravo poradili
Zdroj: Dnes24.sk

Družstvo starších žiačok zo Spišskej Novej Vsi cestovalo za súperom do Michaloviec. Družstvu chýbali niektoré hráčky základnej zostavy, čo znamenalo možnú nižšiu volejbalovú úroveň, ale konečné výsledky 16.kola nakoniec dopadli v prospech našich dievčat.

„Hrali sme bez 3 hráčok základnej zostavy a to sa prejavilo na kvalite našej hry. Výnimkou bol len druhý set druhého zápasu, kde sme dobre podávali a aj dobre útočili. Postupne si tak zahrali všetky hráčky,“ povedal po zápase tréner Radovan Žigraj.

Michalovce – VK SNV 1:3 (-17,25,–15,–22) a 0:3 (-25,–10,–20)

Aj juniorky vycestovali na svoj ďalší zápas do Hnúšte. V 14. kole prvej juniorskej ligy si dievčatá však bez problémov so svojimi súperkami poradili.

„Naše dievčatá odohrali dva bezproblémové zápasy, ale bol to volejbal z ktorého boleli oči. Domáce odovzdané a naše sa prispôsobili, hrali len koľko bolo treba. Najlepšou našou hráčkou bola Katrin da Cruz. Výborná v obrane, spoľahlivá v útoku,“ vyjadril sa tréner junioriek Zdenek Hauer.

VK Iskra Hnúšťa – VK SNV 0 : 3 (-7,–21,–22) a 0 : 3 (-15,–16,–23)

Foto: VK SNV

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM