Aktualizované Ľubomíra Karmanová Krimi

Mladý muž (†31) išiel po krajnici a v tom sa stala tragédia: Policajti už niekoho obvinili! FOTO

Policajti vyšetrujú tragickú nehodu, ktorá mala za následok smrť človeka. Prečítajte si ako muži zákona opisujú túto veľmi smutnú udalosť.

Ilustračný obrázok k článku Mladý muž (†31) išiel po krajnici a v tom sa stala tragédia: Policajti už niekoho obvinili! FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Policajti začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia, informovala o tom krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová. Ako uviedla, v utorok (15.decembra) v čase okolo 17.30 hodine viedol 27-ročný vodič z Lenartoviec osobné motorové vozidlo Renault Clio v smere od obce Včelince, časť Krpec na obec Štrkovec (okres Rimavská Sobota).

„Vodič na rovnom úseku cesty, na suchej, zjazdnej vozovke neprispôsobil rýchlosť jazdy vozidla svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, situácii v cestnej premávke a pravou prednou časťou vozidla zachytil 31-ročného chodca z Včeliniec, ktorý išiel po pravej krajnici,“ konštatovala Petrovičová.

Ako dodala, následkom nárazu bol chodec vymrštený na kapotu motorového vozidla a odhodený do priekopy pri ľavej krajnici v smere jazdy. „Chodec pri dopravnej nehode utrpel rozsiahle zranenia, ktorým na mieste podľahol. Alkohol u vodiča zistený nebol, v prípade usmrteného chodca bola nariadená pitva,“ dodala na záver hovorkyňa s tým, že dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania, budú sa vykonávať ďalšie procesné úkony a do vyšetrovania bude pribratý aj znalec z odboru cestnej dopravy.

Po náraze na ceste zahynul chodec (†31): Policajti obvinili šoféra
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM